MEDIA

Survivor: Οικειοθελής αποχώρησης Ελληνίδας παίκτριας!

Survivor: Οικειοθελής αποχώρησης Ελληνίδας παίκτριας!
Ανατροπή για την ελληνική ομάδα

Ανατροπή στο reality επιβίωσης που αλλάζει τις ισορροπίες.

Η ελληνική ομάδα έχει πάρει τον... αέρα των Τούρκων στο Survivor, ωστόσο ένα άσχημο γεγονός ήρθε να διαταράξει το εξαιρετικό κλίμα: Μια οικειοθελής αποχώρηση.

Μπορεί να βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού, ωστόσο οι δυσκολίες και οι κακουχίες έφεραν ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Τα άσχημα νέα είναι ότι η συμπαίκτριά σας, η Νάντια Μαυρουδέα, για ιατρικούς λόγους δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι άλλο μαζί μας. Δεν θα μπορέσει να παραμείνει στο Survivor και θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο γιατρός συνέστησε στην παίκτρια να αποχωρήσει. Δεν έχει σημασία ποιο ακριβώς είναι το ιατρικό πρόβλημα, αλλά θέλω να σας πω ότι είναι καλά και ότι πολύ σύντομα θα είναι 100% καλά, αλλά οι συνθήκες διαβίωσης εδώ πέρα, ο καυτός ήλιος και το πρόβλημα που έχει συνιστούν επιστροφή άμεσα στην Ελλάδα», ανακοίνωσε ο παρουσιαστής στους συμπαίκτες της Νάντιας.

Υπάρχουν όμως και τα καλά νέα, καθώς 2 νέοι παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας. Ο λόγος για την Ελπίδα Μεζιρίδου και τον Βασίλη Βασιλικό, οι οποίοι έγινε αποδεκτοί με χειροκροτήματα από τους συμπαίκτες τους.

Σχετικές ειδήσεις