MEDIA

Συγκίνηση για τη Σπυριδούλα: Το σοβαρό πρόβλημα - Γι’ αυτό ήθελε τα λεφτά από το Master Chef

Συγκίνηση για τη Σπυριδούλα: Το σοβαρό πρόβλημα - Γι’ αυτό ήθελε τα λεφτά από το Master Chef

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου έδωσε η συνέντευξη η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, φιναλίστ του MasterChef, η οποία αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήθελε πολύ το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ερωτηθείσα για τη μεγαλύτερη δυσκολία που έχει περάσει στη ζωή της η Σπυριδούλα δήλωσε:

«Όπως σου είπα, πέρασα δύσκολα. Η πιο δύσκολη φάση ήταν, όταν ήμουν 12 ετών και χώρισαν οι γονείς μου. Ένας δύσκολος κι επώδυνος χωρισμός. Επηρεάστηκα πολύ. Και ψυχολογικά επηρεαστήκαμε με τα αδέρφια μου, αλλά και οικονομικά. Ήταν μία πολύ άσχημη κατάσταση. Κι αν σκεφτείς ότι ήμουν σε τρυφερή ηλικία, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν. Ο χωρισμός των γονιών μου, μού άφησε πολλά σημάδια.»

Ερωτηθείσα αν έχουν κλείσει τα παιδικά της τραύματα είπε:

Νομίζω ναι. Εδώ και δύο χρόνια τα έχω βρει με τον εαυτό μου και πορεύομαι μόνη μου. Εργάζομαι από πολύ μικρή και πάντα αγχωνόμουν για τους άλλους και ποτέ για εμένα. Πλέον, με φροντίζω και έχω ισορροπήσει. Πολλοί μου λένε ότι έχουν την εντύπωση πως είμαι μία δυναμική γυναίκα. Σε πληροφορώ ότι λύγισα αμέτρητες στιγμές στη ζωή μου, για να μπορέσω να ισορροπήσω. Το ότι δεν αρέσω σε κάποιους, το κάνω «καύσιμο» για να συνεχίσω και να πάω μπροστά. Άλλος θα είχε κλειστεί στο σπίτι του με κατάθλιψη.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ GALLERY ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΟΥ MASTERCHEF:

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός Έλληνας ηθοποιός - Κρατούσαν κρυφό το θάνατό του για ένα χρόνο

Όταν η Αθήνα «έλιωσε» - Το «μαύρο» καλοκαίρι και οι 1.300 νεκροί

Σχετικές ειδήσεις