Σάλος: Ο Χανταμπάκης απειλεί να «τινάξει στον αέρα» το Survivor!

Σάλος: Ο Χανταμπάκης απειλεί να «τινάξει στον αέρα» το Survivor!

Survivor: Σε… θρίλερ εξελίσσεται η αποκάλυψη που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης αναφορικά με το φαγητό που εξασφάλισαν «παράνομα» οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor από ντόπιους της περιοχής!

Μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι η παραγωγή του Survivor γνώριζε για το περιστατικό από την πρώτη ημέρα και… απειλώντας εμμέσως και πολύ διακριτικά για αποκαλύψεις!

Το κείμενο του Στέλιου Χανταμπάκη:

«Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο… και για να λέμε αλήθειες όταν ανοίγουμε το στόμα μας… ό,τι γίνεται στο Survivor, μα ό,τι γίνεται, η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα. Δεν ξέρω αν το έμαθε τώρα ο Σάκης, όμως όλοι οι ρεπόρτερ και οι αρμόδιοι για τη φύλαξή μας το ήξεραν «και αυτό». Για να μην παρεξηγηθώ και βγω «Άγιος», ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγε από το ψωμί που είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή από εδώ και πέρα όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει… Γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Acun Medya».