MEETING POINT

Meeting Point: Ο Γιάννης Οικονόμου και η Έφη Αχτσιόγλου στο Newsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη

Meeting Point: Ο Γιάννης Οικονόμου και η Έφη Αχτσιόγλου στο Newsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη

Εκλογές 2023: Αποκλείουμε την τρίτη κάλπη, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου στην εκπομπή Meeting Point του Newsbomb.gr. Προϋπόθεση να είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, για τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, τόνισε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου. Ολόκληρη η συνέντευξη την Παρασκευή (21/04/2023) στις 07:00. 

Καλεσμένοι στην εκπομπή Meeting Point και την Όλγα Τρέμη είναι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Οικονόμου, υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Φθιώτιδα και η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφια βουλευτής στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας, Έφη Αχτσιόγλου.

Ο κ. Οικονόμου αποκλείει μια τρίτη προσφυγή στις κάλπες, καθώς «όταν λέμε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια σταθερή κυβέρνηση, αυτό δεν συνδυάζεται με αλλεπάλληλες εκλογικές περιπέτειες». Η Νέα Δημοκρατία έχει καθαρή πρόταση διακυβέρνησης και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει ότι σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής, δεν θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία, πρόσθεσε.

«Είμαστε με τις κυβερνήσεις συνεργασίας» τονίζει από την πλευρά της, η κυρία Αχτσιόγλου και προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει προγραμματικές θέσεις πάνω στις οποίες θα μπορούσε να οικοδομηθεί κυβερνητική συνεργασία. Ως προς το ενδεχόμενο μιας «κυβέρνησης ηττημένων», ξεκαθάρισε ότι προϋπόθεση για τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα.

Δείτε το trailer της εκπομπής Meeting Point με την Όλγα Τρέμη και καλεσμένους τον Γιάννη Οικονόμου και την Έφη Αχτσιόγλου: