ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πέσανε οι υπογραφές! Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη ZeniΘ, την κορυφαία ομάδα ενέργειας!

Πέσανε οι υπογραφές! Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη ZeniΘ, την κορυφαία ομάδα ενέργειας!

Υπογραφή - «βόμβα» από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, που επέλεξε την επόμενη ομάδα της ζωής του και δεν είναι άλλη από τη ZeniΘ, κορυφαίο «παίκτη» στον τομέα της ενέργειας!

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήταν «επτασφράγιστο μυστικό» το τελευταίο διάστημα και δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό μέχρι την τελευταία στιγμή. Μόλις πριν από μερικά 24ωρα «έσκασε» η είδηση στα ειδησεογραφικά γραφεία πως ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με κορυφαία ομάδα, χωρίς όμως να υπάρχει η παραμικρή πληροφορία για το ποια ήταν αυτή.

Ήδη στους τηλεοπτικούς δέκτες μας προβάλλεται το βίντεο της συμφωνίας, η οποία αφορά τόσο στο ρεύμα όσο και στο φυσικό αέριο και για την οποία ο ίδιος ο Παναγιώτης Γιαννάκης δηλώνει: «Μ’ αρέσει να κερδίζω. Γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ».

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής, ανήκει πλέον στην κορυφαία ομάδα της ZeniΘ.

Θυμίζουμε ότι η ZeniΘ είναι η κορυφαία, ιστορική ομάδα στον τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα. και ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, έχει ήδη διανύσει στον χώρο 20 εξαιρετικά επιτυχημένα χρόνια, ενώ διαθέτει το αβαντάζ της διεθνούς εμπειρίας, την οποία έχει αποκτήσει μέσω του μετόχου της, που είναι ο ιταλικός κολοσσός της ενέργειας, η εταιρεία Eni. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες εμπιστεύονται τη ZeniΘ για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο, ενώ η πορεία της είναι διαρκώς ανοδική. Επιπλέον, η ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην «έδρα» τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ: Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ, υπογράφουν το συμβόλαιο

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ιδιαίτερα αγαπητός στους Έλληνες, διακεκριμένος αθλητής και προπονητής, με ένα σαρωτικό track record που τον έχει φέρει στην κορυφή της Ευρώπης, έκανε την επόμενη κίνησή του επιλέγοντας την ομάδα της ZeniΘ. Κατά την παρουσίασή του από τη ZeniΘ, ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της εταιρείας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην «ομάδα» της ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ΖeniΘ».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #koryfaiaenergeia #koryfaiaomada