ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένα από τα πιο ασφαλή πανεπιστήμια της Ευρώπης σε περιμένει στην Κύπρο

Ένα από τα πιο ασφαλή πανεπιστήμια της Ευρώπης σε περιμένει στην Κύπρο

Αν υπάρχει ένα πανεπιστήμιο που μπορεί να το εμπιστευθείς για τις σπουδές σου φέτος τον Σεπτέμβριο, τότε αυτό είναι σίγουρα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Μάθε περισσότερα : https://euc.ac.cy/ στο τηλέφωνο 00357 22713000 ή στο info@euc.ac.cy

Ολοκληρωμένη Πανεπιστημιούπολη

Η σύγχρονη πανεπιστημιούπολη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (EUC) προσφέρει ότι χρειάζεται ένας φοιτητής για να έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης. Το μοντέρνο campus αποτελείται από αίθουσες διδασκαλίας, αμφιθέατρα, εργαστήρια, και χώρους κοινωνικοποίησης όπως καφετέρια και γυμναστήριο. Ενώ δίπλα από την πανεπιστημιούπολη βρίσκονται οι ολοκαίνουργιες εστίες με μοντέρνα φοιτητικά διαμερίσματα και στούντιο.

Απόφοιτοι του EUC πρώτοι στις προτιμήσεις των εργοδοτών

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, η αναγνώριση της απασχολησιμότητας των αποφοίτων μας αποτελεί απτή απόδειξη ότι οι φοιτητές μας όχι μόνο είναι έτοιμοι για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας αλλά και ότι είναι ψηλά στις προτιμήσεις των εργοδοτών. Έρευνες καταδεικνύουν ότι 87% των αποφοίτων να έχουν βρει δουλειά στον τομέα τους σε διάστημα έξι μηνών από την αποφοίτηση τους. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που έχει αξιολογηθεί από τον διεθνή οργανισμό αξιολόγησης QS TOP UNIVERSITIES (QS Stars) με τον υψηλότερο δείκτη «Πέντε Αστέρια» στον τομέα της Απασχολησιμότητας (Employability).

Το πολυδύναμο Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απασχολησιμότητά των φοιτητών καθώς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπως Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης, Ετήσια Έκθεση Καριέρας, Σεμινάρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, Career Boot camp κ.α.

Φοιτητική Ζωή/Erasmus +

Η φοιτητική ζωή αποτελεί σημαντικό μέρος της πανεπιστημιακής εμπειρίας και το EUC προσφέρει ότι χρειάζεται ένας φοιτητής για να το βιώσει! Ποικίλες δραστηριότητες όπως όπως πολιτιστικές βραδιές, γιόγκα, πάρτι, εκδρομές και φεστιβάλ κ.α.

Αξίζει να αναφερθούμε στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+ που συμμετέχουν οι φοιτητές μας όπου πραγματοποιούν μέρος των σπουδών τους σε πανεπιστήμια της ΕΕ με επιχορήγηση για έξοδα ταξιδιού και διαμονής.

Αθλητικό Κέντρο

Η φοιτητική ζωή στο EUC παίρνει άλλη διάσταση με το New Life Health Center. Οι φοιτητές μας γυμνάζονται και χαλαρώνουν στον πολυχώρο του New Life Health Center, που περιλαμβάνει υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, ατομικά και ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, κέντρο αισθητικής και καφετέρια.

Στήριξη φοιτητών

Στο EUC το ακαδημαϊκό και διοικητικό δίκτυο βρίσκονται στην υπηρεσία των φοιτητών για την ομαλή ένταξη στο νέο περιβάλλον, για την επιλογή προγράμματος σπουδών και για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών έχει καθιερώσει το θεσμό του προσωπικού συμβούλου για τον κάθε φοιτητή. Το Γραφείο Καριέρας με το ψυχομετρικό εργαλείο Αριάδνη βοηθούν τον κάθε φοιτητή να εντοπίσει τα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα και τον καθοδηγούν να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών.

Διαδικασία Εισαγωγής

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις εισαγωγής από νέους υποψήφιους και φοιτητές πανεπιστημίων του εξωτερικού για μετεγγραφή που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο το Φθινοπωρινό Τετράμηνο 2020 με έναρξη σπουδών 28 Σεπτεμβρίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου https://euc.ac.cy/ . Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο 00357-22713000 ή στο info@euc.ac.cy.

Ροή Ειδήσεων