ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε το realme 5G Summit με σύνθημα «Making 5G Global: Accessibility for All»

Ολοκληρώθηκε το realme 5G Summit με σύνθημα «Making 5G Global: Accessibility for All»

To realme 5G Summit πραγματοποιήθηκε σήμερα με σύνθημα «Making 5G Global: Accessibility for All», στις 15 Ιουνίου έρχεται το realme GT στην Ελλάδα.

Η realme, η παγκόσμια αναδυόμενη μάρκα τεχνολογίας, ανακοίνωσε σήμερα στην εναρκτήρια σύνοδο κορυφής 5G ότι θα δώσει τη δυνατότητα σε 100 εκατομμύρια νέους καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartphones 5G μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Στη σύνοδο κορυφής, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την GSMA και την Counterpoint Research, η realme αποκάλυψε επίσης ότι η ναυαρχίδα GT 5G με καταπληκτικές επιδόσεις και ταχύτητα θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιούνιου 2021, στην Ελλάδα.

Το realme GT 5G θα έχει 6,43 ίντσες Super AMOLED οθόνη με FHD+ ανάλυση, 120Hz ρυθμό ανανέωσης, 98% NTSC, 100% P3, 91.7% αναλογία οθόνης προς σώμα, 16MP selfie κάμερα, ενώ οι κύριες κάμερες του realme GT είναι τρεις, η 64MP Sony IMX682 κύρια, μία 8MP ultra wide, και μια 2MP macro. Ο επεξεργαστής του είναι ο Snapdragon 888, 8GB/12GB LPDDR5 μνήμη RAM, 128GB/256GB UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο, και 4.500mAh μπαταρία που υποστηρίζει 65W Super Dart γρήγορη φόρτιση.

Με θέμα "Making 5G Global: Accessibility for All ”, η σύνοδος κορυφής 5G συγκέντρωσε ηγέτες από τεχνολογική βιομηχανία, ερευνητικά ίδρυματα και προμηθευτές εξοπλισμού και συσκευών για να μοιραστούν τις απόψεις τους σχετικά με διάφορα θέματα γύρω από το 5G: τρέχουσα παγκόσμια συνδεσιμότητα 5G - τις κατευθυντήριες δυνάμεις πίσω από αυτήν και την τεχνολογική πτυχή της εξέλιξης του 5G- η μοναδική σχέση μεταξύ του 5G και της νεότερης γενιάς- και πώς να διευκολυνθεί περαιτέρω η προσβασιμότητα του 5G στο μέλλον.

Madhav Sheth, VP and CEO of India and Europe, realme, δήλωσε στη σύνοδο κορυφής: "Ξεκινώντας με το πρώτο μας μοντέλο 5G, το realme X50, έχουμε εξερευνήσει νέες σχεδιαστικές ιδέες και τεχνικές καινοτομίες για να προσφέρουμε στους χρήστες πιο λεπτά και σχεδιαστικά εντυπωσιακά τηλέφωνα 5G με ισχυρές επιδόσεις. Πιστεύουμε ότι στην εποχή του 5G, η συμβολή στην επιτάχυνση της υιοθέτησης αυτής της νέας τεχνολογίας αποτελεί κρίσιμη αποστολή για την realme. Θα εργαστούμε σκληρά για να βοηθήσουμε στη διάδοση του 5G, ακούγοντας περισσότερο τις ανάγκες των καταναλωτών, προωθώντας την καινοτομία των προϊόντων και συμβάλλοντας στη δημιουργία του ευρύτερου οικοσυστήματος 5G με τους εταίρους μας στον κλάδο".

Johnny Chen, Brand Director, realme, πρόσθεσε, “Η realme πιστεύει ότι το 5G είναι για τη νέα γενιά - τους γηγενείς του διαδικτύου που αναζητούν τρόπους σύνδεσης και έκφρασης πέρα από τον φυσικό κόσμο. Ως μάρκα που είναι αφιερωμένη στους νέους καταναλωτές, η realme προσπαθεί να ακούσει προσεκτικά τι περιμένουν από την τεχνολογία 5G και να τους εμπλέξει περισσότερο στη διαδικασία δημιουργίας μιας καλύτερης εμπειρίας χρήστη 5G. Ενισχύοντας τους νέους, ελπίζουμε ότι μπορούν με τη σειρά τους να γίνουν οι πρωτοπόροι της υιοθέτησης του 5G και να βοηθήσουν να οδηγηθούν περισσότεροι άνθρωποι στην εποχή του 5G".

Στη σύνοδο κορυφής συμμετείχαν επίσης Kalvin Bahia, Principal Economist, GSMA Intelligence. Ο ίδιος σχολίασε: "Μέχρι τον Μάιο του τρέχοντος έτους, 60 χώρες σε όλο τον κόσμο είχαν ξεκινήσει το 5G - 12 από αυτές είναι αναδυόμενες αγορές και κυρίως στην Ασία. Ενώ η αύξηση της κάλυψης του 5G είναι ενθαρρυντική, μια έρευνα της GSMA δείχνει ότι παραμένουν και άλλα εμπόδια για την ευρεία υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας από τους καταναλωτές, όπως η οικονομικά προσιτές συσκευές, η έλλειψη ψηφιακού αλφαβητισμού και δεξιοτήτων και το κόστος των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Παρ' όλα αυτά, η μετάβαση στο 5G είναι αναπόφευκτη σε όλο τον κόσμο και το 5G αναμένεται να αποφέρει 600 δισεκατομμύρια δολάρια στην παγκόσμια οικονομία κατά την επόμενη δεκαετία".

Peter Richardson, VP and Co-founder, Counterpoint Research συμφωνεί ότι η ανάπτυξη του 5G ήταν εντυπωσιακή και ότι η ταχεία μείωση των τιμών των smartphones ήταν ένας από τους κύριους παράγοντες. Σημείωσε: "Μέχρι το τέλος του περασμένου έτους, είδαμε μερικά εξαιρετικά ανταγωνιστικά προϊόντα 5G που προσφέρονταν σε προσιτές τιμές στην Κίνα, με την realme να είναι η πιο επιθετική με το V3 5G να πωλείται σε περίπου 145 δολάρια ΗΠΑ. Η realme συμβάλλει στη διάδοση της τεχνολογίας σε πολλές άλλες χώρες με μια σειρά από συναρπαστικά προϊόντα με εξαιρετικές προδιαγραφές σε εκπληκτικά προσιτές τιμές".

Mr. Rajen Vagadia, VP and President, Qualcomm India & SAARC

Για την υποστήριξη της παγκόσμιας υιοθέτησης των προϊόντων 5G, η realme θα δημιουργήσει επτά κέντρα R&D σε όλο τον κόσμο το 2021, αφιερωμένα στη διερεύνηση καινοτόμων τεχνολογιών και προϊόντων 5G. Επί του παρόντος, το 90% των πόρων R&D της realme έχει μετατραπεί σε τεχνολογία και προϊόντα 5G. Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, η realme θα επενδύσει 300 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ παγκοσμίως στην έρευνα τεχνολογίας 5G και στην ανάπτυξη προϊόντων, καθώς και στην προώθηση της παγκόσμιας διάδοσης του 5G.

Ακολουθήστε τη realme στα Social Media:

Facebook - www.fb.com/realmeGreece

Instagram - www.fb.com/realme_greece

YouTube - www.youtube.com/c/realmeGreece

Σχετικά με τη realme

Η realme είναι ένα εμπορικό σήμα τεχνολογίας που παρέχει ποιότητα leapfrog και smartphones και προϊόντα AIoT στην παγκόσμια αγορά. Οι χρήστες της realme είναι νέοι και έχουν διευρυμένο προφίλ. Τα προϊόντα realme δίνουν τη δυνατότητα στους νέους να «Τολμήσουν να κάνουν το βήμα» χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και του σχεδιασμού.

Η realme είναι η 7η κορυφαία μάρκα smartphone στον κόσμο και αναγνωρίστηκε ως μία από τις κύριες μάρκες smartphone σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Counterpoint για τις παγκόσμιες αποστολές smartphone το τρίτο τρίμηνο του 2020. Το 2019, οι παγκόσμιες αποστολές smartphone της realme έφτασαν τα 25 εκατομμύρια με ρυθμό ανάπτυξης 808% YoY , καθιστώντας την realme την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο για τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα από το 2019 έως το 2ο τρίμηνο του 2020. H realme έχει εισέλθει σε 61 αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων της Κίνας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Νότιας Ασίας, της Ευρώπης, της Ρωσίας, της Αυστραλίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής με μια παγκόσμια βάση χρηστών άνω των 50 εκατομμυρίων.

Ροή Ειδήσεων