ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΗR Αwards 2021: 2 βραβεία για την Teleperformance Greece

Teleperformance Greece
Teleperformance Greece

Η Teleperformance Greece διακρίθηκε στα φετινά HR Awards με 1 βραβείo Silver και 1 Gold

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Teleperformance Greece στα HR Awards 2021 για τις δράσεις που αφορούν τους ανθρώπους της εταιρείας, ως αναγνώριση των πολιτικών διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της, με απόλυτο σεβασμό στην ισότητα και τη διαφορετικότητα.

Συγκεκριμένα, η Τeleperformance Greece έλαβε Gold Βραβείο στην κατηγορία Best Crisis Management Strategy για τις βέλτιστες πρακτικές της στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του COVID-19, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία και προληπτικά μέτρα για την προφύλαξη των ανθρώπων της, από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα και διασφαλίζοντας ένα ευέλικτο και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Teleperformance Greece στα HR Awards 2021

Παράλληλα, η εταιρεία διακρίθηκε και με Silver Βραβείο στην κατηγορία Best Workplace Diversity Strategy. Η ενσωμάτωση της πολυπολιτισμικότητας και της ισότητας αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της κουλτούρας και της στρατηγικής της Teleperformance Greece. Εδώ και τρεις δεκαετίες, η εταιρεία έχει επενδύσει στη διαφορετικότητα, την ένταξη και την πολυεθνικότητα, φέρνοντας κοντά πάνω από 10.500 ανθρώπους, από 109 εθνικότητες, που μιλούν περισσότερες από 40 γλώσσες, σε ένα περιβάλλον που τους βοηθά να αναπτυχθούν, να εξελιχθούν και να συνυπάρξουν αρμονικά.

Ο κος Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Teleperformance Greece, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για μας που βραβευτήκαμε στα φετινά ΗR Awards, σε μια απαιτητική εποχή που διανύουμε. Στόχος μας παραμένει η δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα, με προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία όλων των μελών μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση στην παροχή ίσων ευκαιριών, τη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία, με πάθος και αφοσίωση καθημερινά.»