ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Markopoulo Park: Δεκαεπτά νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κερδίζουν από 1.104 ευρώ

Markopoulo Park: Δεκαεπτά νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κερδίζουν από 1.104 ευρώ

Markopoulo Park: Επικράτηση μετά από σκληρή μάχη για τον ΛΟΠΑΣ στην 7η ιπποδρομία

Θεαματικές αφίξεις, δυνατές μάχες και μεγάλα κέρδη επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park. Συνολικά βρέθηκαν 17 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.104.13 ευρώ και 1 νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 1ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισε 1.110 ευρώ.

Εκπληκτικός ΛΟΠΑΣ (IRE)-3η συνεχόμενη νίκη για τον 5ετή καθαρόαιμο

Σε μια συγκλονιστική άφιξη στην 7η ιπποδρομία (5η ελληνική) του χθεσινού προγράμματος ο ΛΟΠΑΣ (IRE) κατάφερε να αντέξει στην πίεση που δέχτηκε στα τελευταία μέτρα της διαδρομής από τον ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ (IRE) και επικράτησε με διαφορά μόλις ενός εκατοστού του δευτερολέπτου. Με χρόνο 01:37:04 στα 1.575 μέτρα, ο γιος του Harbour Watch (IRE) και της Lucina (GB), πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του και 9η συνολικά της καριέρας του. Ιδιοκτησίας Λοΐζου Παντελίδη, ο ίππος προπονείται από τον Χάρη Χαραλάμπους και είχε στη σέλα του για ακόμη μια φορά, τον αναβάτη Δημήτρη Δρόσο.

Τρείς νίκες στη χθεσινή συγκέντρωση για τον αναβάτη Δημήτρη Δρόσο

Από τις πέντε ελληνικές ιπποδρομίες που περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα, τις τρεις κέρδισε ο αναβάτης Δημήτρης Δρόσος. Εκτός από την νίκη του με τον ΛΟΠΑ (IRE) στην τελευταία ιπποδρομία, ο έμπειρος αναβάτης είχε οδηγήσει νωρίτερα στην επιτυχία τους ίππους ΠΥΛΟΣ (GR) και ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ (IRE).

Σκληρή μάχη για την νίκη από τους ΛΟΠΑ (IRE) (πορτοκαλί, μπλε εμφάνιση) και ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ (IRE) (πράσινη, άσπρη εμφάνιση))

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Εκτός από τον Δημήτρη Δρόσο, από μία νίκη σημείωσαν και οι αναβάτες Μάριος Χριστοφής και Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Από δύο νίκες πέτυχαν οι προπονητές Γιώργος Κουβαράς και Χάρης Χαραλάμπους, ενώ μια νίκη σημείωσε και ο Μιχάλης Ιωαννίδης.