ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μια ματιά στις καλύτερες τηλεοράσεις που κυκλοφόρησαν φέτος

Μια ματιά στις καλύτερες τηλεοράσεις που κυκλοφόρησαν φέτος

Αν είχες στον νου σου να πάρεις τηλεόραση τη φετινή χρονιά, πιθανότατα πρόκειται για μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρες ποτέ!

Το 2024 αποτελεί αδιαμφισβήτητα, τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα, τη χρονιά των smart TV, αφού οι κατασκευαστές έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν με τα μοντέλα που έχουν ρίξει στη μάχη της αγοράς. Οι προτάσεις πολλές και διάφορες και με τον ανταγωνισμό να χτυπά κόκκινο, η επιλογή της κατάλληλης σειράς αλλά και του σωστού μοντέλου μόνο εύκολη δεν είναι. Εμείς, θα κάνουμε μία απόπειρα να σε διευκολύνουμε κατά την έρευνα αγοράς σου, παρουσιάζοντας τις καλύτερες τηλεοράσεις που έχουν κυκλοφορήσει (ή αναμένεται να κυκλοφορήσουν, όμως διατίθενται προς προπαραγγελία) τη φετινή χρονιά.

Πάμε να τις δούμε;

Samsung Q70D QLED 4K

Κάτι μας λέει πως η Q70 θα αποτελέσει μία από τις δημοφιλέστερες σειρές τηλεοράσεων για τη φετινή χρονιά. Σε τέσσερα mainstream μεγέθη (55, 65, 75 και 85 ίντσες), η 4K QLED πρόταση της Samsung διαθέτει λειτουργία 4K AI Upscaling προκειμένου να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο σε ανάλυση 4K, ανεξαρτήτως της πηγής του. Η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει 100% όγκο χρώματος, το Motion Xcelerator 120 Hz θα φροντίσει έτσι ώστε ακόμα και οι σκηνές στις οποίες η δράση εκτυλίσσεται ακατάπαυστα να παρουσιάζονται με απόλυτη ομαλότητα, ενώ το σύστημα AI Sound σε συνδυασμό με το Dolby Atmos, θα σου χαρίσουν ήχο κινηματογραφικής ποιότητας.

LG B46LA OLED 4K

Η LG παραμένει εδώ και 11 χρόνια στην κορυφή της κατηγορίας των OLED τηλεοράσεων και η νέα της σειρά, B46LA αποδεικνύει τον λόγο. Ενσωματώνοντας τον επεξεργαστή α8 με λειτουργίες AI και υιοθετώντας εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό που της επιτρέπει να βρει τη θέση της σε οποιονδήποτε χώρο, ακόμα κι αν επιλέξεις το μεγαλύτερο σε μέγεθος μοντέλο των 77 ιντσών, η καινούρια smart TV της LG είναι σχεδιασμένη για να μετατρέψει το σπίτι σου σε αίθουσα κινηματογράφου. Ζωηρά χρώματα, εντυπωσιακή φωτεινότητα και ήχος που θα σε μεταφέρει αυτοστιγμεί στους κόσμους των αγαπημένων σου σειρών, ταινιών και video games, συνθέτουν το προφίλ της συσκευής που θα γίνει σε χρόνο μηδέν το νέο σου hub ψυχαγωγίας.

Samsung QN900D Neo QLED 8K

Πώς θα σου φαινόταν να απολαμβάνεις καθετί με μοναδική ευκρίνεια, τον υψηλότερο βαθμό λεπτομέρειας που υπάρχει και χρώματα τόσο ρεαλιστικά που θα ‘ναι σαν να… κοιτάς απ’ το παράθυρο. Αν τα παραπάνω δεν σε αφήνουν ασυγκίνητο, τότε δες οπωσδήποτε τη QN900D, το Neo QLED μοντέλο της Samsung. Να στο θέσουμε ως εξής: δεν αγοράζεις τηλεόραση αλλά ένα παράθυρο προς έναν καινούριο κόσμο που πηγάζει μέσα από την ασύγκριτη ισχύ του επεξεργαστή NQ8 AI Gen3, τον οποίο πλαισιώνουν τεχνολογίες αιχμής όπως Dolby Atmos, Real Depth Enhancer Pro, Quantum Matrix Pro και Motion Xcelerator 240 Hz, για εικόνα και ήχο βγαλμένα από… άλλο πλανήτη!

LG G45LW OLED evo 4K

Μία εξαιρετικά ευέλικτη πρόταση αφού κυκλοφορεί σε πέντε μεγέθη από τις 55 έως και τις 97 ίντσες για κάθε ανάγκη, χώρο και τσέπη, η G45LW αλλάζει επίπεδο σε κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου. Η τεχνητή νοημοσύνη επεμβαίνει σε κάθε λειτουργία της τηλεόρασης, χωρίς εσύ να πρέπει να ασχοληθείς, προσαρμόζοντας εικόνα και ήχο στις ανάγκες του περιεχομένου, τις συνθήκες του χώρου και βέβαια τις προτιμήσεις σου. Η εικόνα που φτάνει στα μάτια σου είναι έως και κατά 150% αυξημένη με τους τόνους των χρωμάτων να είναι οι ρεαλιστικότεροι που αντίκρισες ποτέ. Στα παραπάνω πρόσθεσε και το One Wall Design που θα κάνει την τηλεόραση ένα με τον τοίχο και έχεις την τέλεια πρόταση!

Samsung The Frame LS03D QLED 4K

Η The Frame της Samsung κερδίζει τις εντυπώσεις εδώ και χρόνια και το φετινό της μοντέλο δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Θα τη βρεις από τις 43 έως και τις 85 ίντσες: επίλεξε το μέγεθος που ταιριάζει στον χώρο σου, πλαισίωσέ το με το κάδρο της προτίμησής σου και μόλις απέκτησες τον εντυπωσιακότερο πίνακα που είχες ποτέ στη συλλογή σου! Ενεργοποίησε το Art Mode και η τηλεόραση θα μετατραπεί σε ένα διαδραστικό έργο τέχνης όταν δεν τη χρησιμοποιείς αλλάζοντας μέχρι και την υφή της οθόνης της σε ματ! Όταν βέβαια πατήσεις το on, τότε στη διάθεσή σου θα βρεθεί μία πανίσχυρη QLED, ικανή να σε καλύψει ό,τι προτίμηση κι αν έχεις: σειρές, ταινίες, αθλητικά γεγονότα, μουσική ή video games.

LG 87T6B QNED 4K

Απόλαυσε υπέροχα χρώματα και πεντακάθαρες εικόνες με τη νέα QNED πρόταση της LG. Όποια από τις τρεις διαστάσεις κι αν επιλέξεις (διατίθεται στις 55, τις 65 και τις 75 ίντσες), θα απολαμβάνεις εικόνα με εξίσου εντυπωσιακή λεπτομέρεια, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο φυσικά στον επεξεργαστή α8 ο οποίος με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, βελτιστοποιεί αυτόματα την ποιότητα της εικόνας και του ήχου, προσφέροντάς σου μία άνευ προηγουμένου εμπειρία θέασης. Η AI δεν σταματά όμως εκεί αφού αναλαμβάνει να ρυθμίσει την εικόνα σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με το περιεχόμενο και τη φωτεινότητα του δωματίου αλλά και να προσαρμόσει τον ήχο ώστε να γεμίσει τον χώρο, χωρίς εσύ να χρειαστεί να κάνεις το παραμικρό.