ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτές είναι οι καινοτόμες λύσεις που φέρνει το ξενοδοχείο του μέλλοντος και η Κωτσόβολος

Αυτές είναι οι καινοτόμες λύσεις που φέρνει το ξενοδοχείο του μέλλοντος και η Κωτσόβολος

Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας προσφέρει νέους ακόμη πιο συναρπαστικούς τρόπους να απολαύσουμε τη διαμονή μας σε πολυτελή καταλύματα που μας παρέχουν αναρίθμητες ευκολίες και εξατομικευμένες εμπειρίες.

Και μπορεί να θεωρούσαμε πως τα ξενοδοχεία του μέλλοντος είναι ένα όνειρο που θα αργήσει να πραγματοποιηθεί όμως, όπως φαίνεται, είμαστε ένα βήμα πριν την υλοποίησή τους.

Στην πραγματικότητα, η νέα εποχή είναι πιο κοντά από ποτέ και πρόκειται να τη γνωρίσουμε καλύτερα τις επόμενες ημέρες στη HORECA 2018, η οποία θα φιλοξενήσει τόσο επαγγελματίες όσο και επισκέπτες. Μία καινοτομία που ξεχωρίζουμε φέτος είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις της Κωτσόβολος, που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο τουρισμός είναι ένα από τα πιο «δυνατά» χαρτιά για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας, για αυτό και αξίζει να επενδύσουμε στις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού κλάδου.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι νέες δυνατότητες που θα προσφέρουν τα ξενοδοχεία του μέλλοντος; Οι πρωτοποριακές λύσεις που θα εκσυγχρονίσουν τις ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας θα παρουσιαστούν αναλυτικά στο περίπτερο της Κωτσόβολος στη HORECA 2018 από τις 9 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, κάναμε μία μικρή έρευνα γύρω από το θέμα και μάθαμε περισσότερες πληροφορίες για όλα όσα προσφέρει η μεγάλη εταιρεία, που αλλάζει το μέλλον των επιχειρήσεων… Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από τις καινοτόμες λύσεις, που μπορείτε να γνωρίσετε και από κοντά τις επόμενες ημέρες.

Τα πάντα γίνονται με ένα μόνο «κλικ» από έξυπνα κινητά

Στα ξενοδοχεία του μέλλοντος τα κινητά έρχονται σε πρώτο πλάνο και αποτελούν βασικό «εργαλείο» των επισκεπτών. Μία ειδική εφαρμογή για smartphone μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τα πάντα εύκολα και γρήγορα, όπως για παράδειγμα από το να ανοίγουμε την πόρτα του δωματίου μας μέσω ενός ψηφιακού κλειδιού μέχρι να ελέγχουμε τη θέρμανση, την ένταση, το χρώμα του φωτισμού και την τηλεόραση!

1M

Επιπλέον, τα «έξυπνα» κινητά αποτελούν βασικό σύμμαχο των ιδιοκτητών των καταλυμάτων, οι οποίοι πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον επαγγελματικής χρήσης στα εταιρικά smartphones με την πλατφόρμα Knox της Samsung. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Τα εταιρικά δεδομένα θα παραμένουν ασφαλή και θα λειτουργούν μόνο οι εφαρμογές που απαιτούνται για την εργασία. Έτσι, η παραγωγικότητα θα διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.

Πρωτοποριακές προτάσεις και για τους ιδιοκτήτες AirBnB

2M

Μία ακόμα πρωτοποριακή λύση που προσφέρεται με ένα μόνο «κλικ» είναι η ειδική εφαρμογή με την οποία κάποιος μπορεί να κλείσει τα κλιματιστικά ή την τηλεόραση στο AirBnB, κάθε φορά που οι φιλοξενούμενοί του ξεχνούν να το κάνουν. Έτσι, όπου και αν βρίσκεται ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα να προλάβει τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς.

Minibar ECOSMART Indel B για εξοικονόμηση ενέργειας

3M



Η ξεκούραση είναι βασική επιθυμία κάθε ταξιδιώτη, προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να απολαύσει τη διαμονή του σε κάποιο κατάλυμα. Για τον λόγο αυτόν, η εξασφάλιση ενός καλού και ήσυχου ύπνου πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.

Μέσω της σειράς minibar ECOSMART της Indel B, η οποία διακρίνεται για τη χαμηλή στάθμη θορύβου στη λειτουργία και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (μείωση 77% στη σειρά ECOSMART G), κάθε δωμάτιο μετατρέπεται σε ένα απολύτως ήρεμο και ασφαλές μέρος, χωρίς ενοχλητικούς θορύβους. Στα συν προστίθενται και οι μειωμένοι λογαριασμοί ρεύματος που προσφέρει η εν λόγω οικονομική και συμφέρουσα λύση.

«Παράθυρα» υψηλής αισθητικής σε χώρους με ελλιπή φωτισμό

4M

Το design αποτελεί ένα ακόμη βασικό κομμάτι στο οποίο πρέπει να επενδύσουν οι επιχειρηματίες, προκειμένου να ανανεώσουν τους χώρους τους. Μία οικονομική λύση που μπορεί να αναβαθμίσει σημαντικά ένα κατάλυμα είναι η δημιουργία «παραθύρων» υψηλής αισθητικής στους χώρους με ελλιπή φωτισμό. Mε τη χρήση οθονών LFDs (Large Format Displays), οι τοίχοι μετατρέπονται σε ψηφιακούς καμβάδες, έτοιμους να «φιλοξενήσουν» διάσημους πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, εικόνες, βίντεο και πλήθος πληροφοριών. Ξεχάστε, λοιπόν, τα παλιομοδίτικα κάδρα και τα κιτς διακοσμητικά και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη διαμονή σας πρωτόγνωρα ψηφιακά σκηνικά!

Άμεση πληροφόρηση των φιλοξενούμενων ανά πάσα στιγμή

5M

Ακόμη, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι και τη διαμονή του, μπορεί να βρει κάποιος με μία πρωτοποριακή λύση. Καθώς οι σύγχρονοι ταξιδιώτες έχουν γίνει πιο απαιτητικοί, είναι σημαντικό να τους προσφέρονται αυθεντικές εμπειρίες. Με την ολοκληρωμένη λύση Lynk Reach 4.0 της Samsung, οι επιχειρηματίες μπορούν να διαχειριστούν και να εμπλουτίσουν το περιεχόμενο των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων από ένα κεντρικό σημείο. Από αυτές οι επισκέπτες θα ενημερώνονται στη γλώσσα τους για τον καιρό, το μενού του εστιατορίου και τις χρεώσεις, καθώς και για σημεία ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής.


Έτσι, δεν θα νιώθουν «τουρίστες» αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να κυκλοφορούν στην πόλη και να κάνουν επιλογές που θα έκανε ένας ντόπιος. Με αυτόν τον τρόπο χτίζεται μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ «οικοδεσποτών» και «φιλοξενούμενων».

Προσωποποιημένες υπηρεσίες για απαιτητικούς πελάτες

6M

Οι προσωποποιημένες υπηρεσίες είναι μία από τις τάσεις που επικρατεί σε κάθε τομέα και μπορούν να κάνουν αυτή τη σχέση ακόμα πιο ισχυρή. Οι επισκέπτες, που έχουν περιορισμένο χρόνο, θέλουν οι ανάγκες και οι επιθυμίες τους να λαμβάνονται υπόψη και να ικανοποιούνται. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα και αποτελεσματικά με τα προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα της Avaya, που δίνουν τη δυνατότητα σε όσους εργάζονται στον ξενοδοχειακό κλάδο να γνωρίζουν τους πελάτες τους, ώστε να μπορούν να τους εξυπηρετήσουν καλύτερα και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Περισσότερες καινοτόμες λύσεις

Περισσότερα για τις παραπάνω καινοτόμες λύσεις μπορείτε να μάθετε με μία επίσκεψη στο περίπτερο της Κωτσόβολος στη HORECA 2018 (Hall 2, Stand 12), που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.
Τέλος, πληροφορίες για τις νέες τεχνολογίες που προσφέρει η Κωτσόβολος μπορείτε να βρείτε στα 11 Business centers στην Ελλάδα (Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδος, Κέρκυρα, Συγγρού, Καλαμάτα, Πειραιάς, Πυλαία, Κόρινθος, Γιάννενα, Λάρισα ), σε ένα από τα 96 καταστήματα, στο b2b.kotsovolos.gr και στο 210 28 99 999.