Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ACTIVE GREECE 2015: Οι επιχειρήσεις που τιμούν την Ελλάδα στο εξωτερικό

Newsbomb

Στην Ελλάδα της εξωστρέφειας και τις επιχειρηματικές δυνάμεις που τιμούν τη χώρα μας στο εξωτερικό στρέφει τους προβολείς της δημοσιότητας η ACTIVE BUSINESS PUBLISHING.

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 εκπρόσωποι της Πολιτείας, των επίσημων επιχειρηματικών φορέων και των μεγαλύτερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας διασταυρώνουν τον βηματισμό τους στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

Στην εκδήλωση αυτή θα συναντηθούν οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων βιομηχανικών επιχειρήσεων της χώρας, της ελληνικής ναυτιλίας και του τουρισμού, ενώ θα απονεμηθούν διακρίσεις στους σημαντικότερους –ανά τομέα δραστηριότητας– επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με τις πρωτοβουλίες τους στην προσπάθεια εξωστρέφειας. Οι διακρίσεις ACTIVE GREECE 2015 φιλοδοξούν να αποτελέσουν κεντρικό θεσμό επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός ACTIVE GREECE 2015 – EXPORTS – TOURISM – SHIPPING. Στον οδηγό αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στους τομείς της εξωστρέφειας, στις εξαγωγές, τον τουρισμό και τη ναυτιλία. Ταυτοχρόνως, στον οδηγό συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων των παραπάνω τομέων. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες που δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.

Σε μία περίοδο που η χώρα αναζητεί ικανοποιητικές διεξόδους στη διαχείριση του χρέους της, η εκδήλωση ACTIVE GREECE 2015 αναδεικνύει τις υγιέστερες επιχειρηματικές δυνάμεις της χώρας, οι οποίες συμμετέχουν στην προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας.