ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνοουκρανικό φόρουμ από την Περιφέρεια Κρήτης

Ελληνοουκρανικό φόρουμ από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης, ενημερώνει και προσκαλεί τους επιχειρηματίες της Κρήτης, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Τροφίμων, του Τουρισμού και του Real Estate (Κτηματοματαγορά), για την πραγματοποίηση Ελληνο-Ουκρανικού Φόρουμ.

Το Φόρουμ θα γίνει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί, μέχρι και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην αίθουσα «ΚΝΩΣΣΟΣ» του ξενοδοχείου Capsis Elite Resort, στην Αγία Πελαγία.

Στην αίθουσα «ΚΝΩΣΣΟΣ», θα πραγματοποιηθεί έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών από τους τρείς προαναφερθέντες κλάδους, την οποία θα επισκεφτεί η Ουκρανική αποστολή.

Την Ουκρανική αποστολή απαρτίζουν 100 άτομα από τον χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της Εκκλησίας, που θα βρίσκεται στην Κρήτη, με στόχο την σύσφιξη των ελληνο-ουκρανικών δεσμών, σε όλα τα επίπεδα. Για την καλύτερη οργάνωση της έκθεσης, οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο Φόρουμ επιχειρηματίες, παρακαλούνται να βρίσκονται στο ξενοδοχείο Capsis Elite Resort, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ώρες 12 το μεσημέρι με 5 το απόγευμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το στήσιμο των πάγκων προβολής. Στους πάγκους της έκθεσης μπορούν να παρουσιαστούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των επιχειρήσεων, καθώς και το υλικό προβολής-προώθησης των επιχειρήσεων.