Πόσες πικακίδες Ι.Χ κατατέθηκαν στις εφορίες και σε ποιες περιοχές;

Πόσες πικακίδες Ι.Χ κατατέθηκαν στις εφορίες και σε ποιες περιοχές;

Γύρω στα 135.000 αυτοκίνητα βρίσκονται σε ακινησία , από το διάστημα 1η Νοεμβρίου 2013 – 13 Ιανουαρίου, μετά την παράδοση των πινακίδων από τους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου Νίκου Νικολόπουλου, η συντριπτική πλειονότητα οχημάτων που τέθηκαν σε ακινησία είναι αυτοκίνητα ΕΙΧ και ΔΙΧ καθώς ο συνολικός τους αριθμός ανήλθε σε 124.583 αυτοκίνητα.

Οι περισσότερες ακινησίες οχημάτων δηλώθηκαν στη Δ.Ο.Υ. Χανίων, ενώ ακολουθούν η Δ.Ο.Υ. Καβάλας και η Α΄ Ηρακλείου.   Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία για την Αττική, καθώς οι περισσότερες πινακίδες κατατέθηκαν σε περιοχές όπου κατοικούν μεσαία και άνω εισοδήματα. Στην ΦΑΕ Αθηνών 2.390 οχήματα τέθηκαν σε ακινησία.  

Στη Δ.Ο.Υ. Παλλήνης έχουν καταχωρηθεί τα περισσότερα οχήματα σε ακινησία και ανέρχονται σε 1.910.   στη Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς έχουν καταχωρηθεί 1.805 οχήματα σε ακινησία, στην Ε΄ Πειραιά έχουν καταχωρηθεί 1.607 οχήματα, στην Δ.Ο.Υ. Ελευσίνας 1.655,   στη Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας 1.416,  στη ΙΖ Αθηνών 1.446 οχήματα.  

Υψηλός είναι ο αριθμός των οχημάτων που τέθηκαν σε ακινησία στη Δ.Ο.Υ. Αχαρνών και ανέρχονται σε 1.475. Στη Δ.Ο.Υ. Ψυχικού έχουν καταχωρηθεί τις προαναφερόμενες ημερομηνίες 1.049 οχήματα.

Διαβάστε επίσης

Υπάρχει νόμιμη λύση για να κυκλοφορήσετε το Ι.Χ χωρίς πινακίδες!