ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Και εκτός Αττικής δρούσε η σπείρα των ρευματοκλοπών - Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το κόστος

ΔΕΔΔΗΕ: Και εκτός Αττικής δρούσε η σπείρα των ρευματοκλοπών - Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το κόστος

Ξεπερνά κατά πολύ το 1,5 εκατομμύριο ευρώ (που ήταν η αρχική εκτίμηση) η αξία της ενέργειας που εκλάπη εξαιτίας της δράσης της σπείρας των ρευματοκλοπών που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την Αστυνομία ενώ, ο συνολικός αριθμός των παρεμβάσεων σε μετρητές ξεπερνά τις 300 παροχές.

Αυτό επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ σε ανακοίνωση με την οποία σημειώνει ακόμη ότι η έρευνα για τον εντοπισμό όλων των παράνομων επεμβάσεων σε μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

O ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για την αποτελεσματικότητά της και την άριστη συνεργασία ενώ τονίζει ότι οι δύο πλευρές, συνεχίζουν να συνεργάζονται στενά προκειμένου να εντοπιστούν όλες οι παράνομες επεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από την εν λόγω εγκληματική οργάνωση, η οποία σύμφωνα με ενδείξεις, δρούσε και σε περιοχές εκτός Αττικής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει τέλος ότι οι παράνομες επεμβάσεις στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά με πολύ αυστηρές κυρώσεις ενώ η παραβατική αυτή συμπεριφορά επιβαρύνει οικονομικά όλους τους συνεπείς και νομοταγείς πολίτες.

Διαβάστε επίσης:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτές είναι οι άκρως επικίνδυνες παραλίες της Αττικής για το 2019 (ΛΙΣΤΑ)

Πανελλήνιες 2019 - Βάσεις: Ποιες σχολές θα «εκτοξευτούν» και ποιες θα κάνουν «βουτιά»

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων