ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιφέρεια Αττικής: Συνδράμει στην κάλυψη του Παλαιστινιακού λαού για φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό

Περιφέρεια Αττικής: Συνδράμει στην κάλυψη του Παλαιστινιακού λαού για φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό

Οι αυξημένες ανάγκες του παλαιστινιακού λαού για φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό ήταν το αντικείμενο της συζήτησης του Παλαιστίνιου πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσι με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά τη συνάντησή τους στα γραφεία της Περιφέρειας.

Ο πρέσβης επικαλούμενος τις σχέσεις φιλίας των δύο λαών ζήτησε από τον κ. Πατούλη τόσο ως περιφερειάρχη όσο και ως προέδρου του ΙΣΑ να συνδράμει στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών, των Παλαιστινίων. Παρέδωσε μάλιστα και λίστα με τις ανάγκες σε φάρμακα, αναλώσιμα είδη και ιατρικό υλικό, με την έκκληση για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο περιφερειάρχης αφού αποδέχτηκε το αίτημα και εξέφρασε τη λύπη του για τις ανθρώπινες απώλειες επισήμανε: «Ως Περιφέρεια Αττικής αλλά και ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δίνουμε προτεραιότητα σε δράσεις αλληλεγγύης και υποστήριξης κάθε λαού που δοκιμάζεται. Εμείς δεν εστιάζουμε σε πολιτικές αλλά στον ανθρώπινο πόνο σε κάθε μέρος του πλανήτη» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αλλά και απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής στην ανθρωπιστική βοήθεια, στο λαό της Αττικής που έχει αποδείξει έμπρακτα πως διαθέτει υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, θα σταθούμε στο πλευρό σας, σε ό,τι χρειάζεστε. Πάντα σ΄αυτές τις δράσεις μας οι πολίτες είναι πολύτιμοι σύμμαχοί μας, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά τη μεγάλη δύναμη που έχει και η πιο μικρή προσφορά».

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η νέα φωτογραφία της Ιωάννας μετά το χειρουργείο

Ροή Ειδήσεων