ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Λέσβου

Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Δήμο Λέσβου

Αποκριάτικες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας ,Πολιτισμού και Αθλητισμού την Παρασκευή 15 το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 .

Την Παρασκευή ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Μπάλος» Πολιχνίτου ανεβάζει την σατιρική παράσταση με τίτλο «Μας τα πήραν ούλα», στις 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό .

Το Σάββατο η Φιλαρμονική του Δήμου θα συμμετάσχει στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση στις 11.00 το πρωί στην αγορά της πόλης παίζοντας αποκριάτικους σκοπούς.

Την Κυριακή το αποκριάτικο πάρτυ θα κορυφώσει τις εκδηλώσεις του Οργανισμού ,οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 18.00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με το Γαϊτανάκι του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η Επάνω Σκάλα» .

Στη συνέχεια θα διοργανωθεί μεγάλο παιχνίδι θησαυρού για τους μικρούς μας φίλους ενώ κλόουν ,σερπαντίνες, σοκολατοπόλεμος και θεατρικά παιχνίδια θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών σε ένα πλούσιο τρίωρο πρόγραμμα.

Στη συνέχεια μικροί χορευτές από το «Γυμναστήριο Παπάζογλου» θα δώσουν το ρυθμό της ημέρας ,ενώ η βραδυά θα πλαισιωθεί από συγκροτήματα που θα παίξουν ζωντανά αγαπημένα μουσικά κομμάτια..

Το πρόγραμμα θα συνεχίσει με ZUMBA από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Αρίων» όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία με την καθοδήγηση επαγγελματιών χορευτών, να χορέψουν σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς…. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.