ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζήτηση Βουλή: Γεννηματά – Ο Τσίπρας δεν είναι άγγελος της κάθαρσης (vid)

Συζήτηση Βουλή: Γεννηματά – Ο Τσίπρας δεν είναι άγγελος της κάθαρσης (vid)

Αιχμηρή κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά.

«Αφού δεν καταφέρατε να καταργήσετε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, σας προκαλώ αύριο το πρωί ακυρώστε τις 13 νομοθετικές ρυθμίσεις με ένα νόμο και ένα άρθρο» απάντησε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφερόμενη στις καταγγελίες του πρωθυπουργού περί 13 σοβαρών παρεμβάσεων από τις προηγούμενες κυβερνήσεις στη Δικαιοσύνη.

Η κ. Γεννηματά ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την πρόταση για εξεταστική επιτροπή που θα ερευνήσει τη χορήγηση δανείων σε κόμματα και ΜΜΕ, ωστόσο κάλεσε τον κ. Τσίπρα εκ νέου να συναινέσει στη δική της πρόταση για εξεταστική για την οικονομία από το 2002 ως σήμερα.

«Να τα ελέγξουμε όλα. Τι φοβάστε, κε Τσίπρα;» σχολίασε η κ. Γεννηματά. «Κύριε Τσίπρα, δεν έχετε χάσει το ηθικό πλεονέκτημα. Απλά δεν το είχατε ποτέ. Είχατε πει ότι είστε κάθε λέξη του Συντάγματος. Πήρατε τη γόμα και τις σβήνετε μία-μία. Είστε κάθε λέξη από τα ψέματα και τις υποσχέσεις» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε πυροτέχνημα τη σημερινή συζήτηση που σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει και να βγει η κυβέρνηση από τα αδιέξοδά της. «Σε μία κυβέρνηση μόλις λίγων μηνών υπάρχουν προβλήματα «αμνησίας» - Δεν μπορείτε κ. Τσίπρα να υποδυθείτε τον άγγελο της κάθαρσης».

Σχετικές ειδήσεις