ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η κυβέρνηση να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ

ΝΔ: Η κυβέρνηση να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ

Την απερίφραστη καταδίκη της για τα όσα έγιναν στο συνέδριο της ΓΣΕΕ εκφράζει η Νέα Δημοκρατία η οποία μεταξύ άλλων κάνει λόγο για τραμπουκισμούς από πλευράς των μελών του ΠΑΜΕ.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς, "η βία δεν έχει θέση ούτε στην πολιτική ζωή της χώρας, ούτε στο συνδικαλιστικό κίνημα" και καλεί την κυβέρνηση να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

"Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα βίαια επεισόδια και τους τραμπουκισμούς που σημειώθηκαν τα ξημερώματα από μέλη του ΠΑΜΕ, λίγο πριν από το συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο.

Η βία δεν έχει θέση ούτε στην πολιτική ζωή της χώρας, ούτε στο συνδικαλιστικό κίνημα. Οι απαράδεκτες εικόνες που εκτυλίχθηκαν, προσβάλλουν τους εργαζόμενους και τραυματίζουν τη δημοκρατία.

Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και οι διαφορές επιλύονται από τη Δικαιοσύνη, την οποία όλοι οφείλουν να εμπιστεύονται και να σέβονται τις αποφάσεις της.

Καλούμε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που επένδυσε στη βία, να διασφαλίσει επιτέλους την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ και οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης να ολοκληρωθούν με δημοκρατικό τρόπο".

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Συνελήφθη ο εκτελεστής του επιχειρηματία

Καιρός: Επιδείνωση με ισχυρές καταιγίδες - Πού και πότε θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα (pics+vid)

Σχετικές ειδήσεις