ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές

Νικολόπουλος: Ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές

«Η ΝΔ δεν αλλάζει θέσεις και απόψεις» ξεκαθάρισε προς τα στελέχη και συνεργάτες της επιτροπής εκλογικού αγώνα Αχαΐας, ο Βουλευτής του νομού και Τομεάρχης Εργασίας κ. Νίκος Νικολόπουλος.

«Η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει ένα συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Δεν βάλαμε νερό στο κρασί μας για λάθη της ακολουθούμενης πολιτικής, ούτε παραιτηθήκαμε από το δικαίωμα να τα διορθώσουμε αύριο ως αυτοδύναμη κυβέρνηση», ξεκαθάρισε ο κ. Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε την «ανάγκη να οδηγηθεί η χώρα άμεσα σε εκλογές» και τόνισε πως η ΝΔ δεν θα στηρίξει νέα μέτρα.

«Ματαιοπονούν όσοι απεργάζονται σενάρια ανατροπής των συμφωνηθέντων με επιμήκυνση του βίου και διεύρυνση της ατζέντας της μεταβατικής κυβέρνησης.

Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με νωπή λαϊκή νομιμοποίηση που θα διεκδικήσει την αλλαγή της αποδεδειγμένα λανθασμένης ακολουθούμενης πολιτικής, προκειμένου να πετύχει την αναγκαία επανεκκίνηση στην οικονομία και την κοινωνία. Και αυτό θα είναι το έργο της αυριανής αυτοδύναμης κυβέρνησης της Ν.Δ.»

Είναι βέβαιο ότι ο λαός θα δώσει αυτοδυναμία στις εκλογές που έρχονται στην ΝΔ και στον πρόεδρο μας Αντ. Σαμαρά την δικαίωση της πολιτικής του», σημείωσε ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ και πρόσθεσε:

Τρία προτάγματα συνοψίζουν αυτά που προβάλλουμε: Ανάκαμψη, Ανταγωνιστικότητα, Κοινωνική Συνοχή. Πάνω σε αυτά τα τρία, οφείλουμε να αναζητήσουμε δρόμους συναίνεσης με την κοινωνία.

Ο χρόνος δεν περιμένει, απαιτούνται βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές -όσο πιο σύντομα- από μια ισχυρή κυβέρνηση που θα προκύψει από εκλογές.