ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Σαμαράς: Σημαντική εκδήλωση αγάπης η αναδοχή

Α. Σαμαράς: Σημαντική εκδήλωση αγάπης η αναδοχή

"Η πιο σημαντική, πραγματικά, εκδήλωση αγάπης θα ήταν η αναδοχή", τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Κέντρο Βρεφών «ΜΗΤΕΡΑ».


«Εδώ στο κέντρο "Μητέρα", οι καταπληκτικοί αυτοί κοινωνικοί λειτουργοί αγαπούν τα παιδιά και τα προστατεύουν. Γι’ αυτό είναι και κέντρο προστασίας των ανηλίκων παιδιών, τα οποία έχουν τεράστια προβλήματα μπροστά τους, στη δική τους ζωή.

Γι’ αυτό και νομίζω η πιο σημαντική, πραγματικά, εκδήλωση αγάπης θα ήταν η αναδοχή. Δηλαδή, να βρεθούν οικογένειες Ελλήνων που θα θελήσουν αυτά τα παιδάκια, με τα τόσα προβλήματα, να τα πάρουν και να τους δώσουν τη δική τους ζεστή αγκαλιά. Θεωρώ ότι θα ήταν το σημαντικότερο που μπορεί να κάνει κανένας, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ώρες. Και ιδιαίτερα το λέω τώρα, μετά από αυτή τη συγκινητική εμπειρία που είχα μαζί με τους ανθρώπους του "Μητέρα", τους οποίους ευχαριστώ πάρα πολύ για την καλοσύνη τους τέτοιες άγιες μέρες να μας δεχθούν με τη γυναίκα μου, για να δούμε από κοντά αυτά τα παιδάκια», τόνισε χαρακτηριστικά.