ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός - Πέτσας: Ανοίγουν στις 27 Απριλίου τα υποθηκοφυλακεία - Η κανονικότητα θα έρθει σταδιακά

Κορονοϊός - Πέτσας: Ανοίγουν στις 27 Απριλίου τα υποθηκοφυλακεία - Η κανονικότητα θα έρθει σταδιακά
ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Κορονοϊός - Όλες οι Ειδήσεις: Στις 27 Απριλίου θα ανοίξουν τα υποθηκοφυλακεία, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, που τόνισε ότι σημειολογικά, θα «ανοίξει» πρώτη η Δικαιοσύνη.

«Οι Έλληνες περάσαμε και αυτό το τεστ της ατομικής ευθύνης», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, υπογραμμίζοντας ότι για όλα όσα πετύχαμε έως σήμερα ευχαριστούμε τους γιατρούς, νοσηλευτές, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, την αστυνομία, τις ένοπλες δυνάμεις και όλους όσοι εργάζονται στην καθαριότητα και σε άλλα κρίσιμα πόστα.

Ο κ. Πέτσας επανέλαβε ότι η απόσυρση των μέτρων θα πρέπει είναι σταδιακή και μακρόσυρτη. Η αρχή, όπως είπε, μπορεί να γίνει από ομάδες του πληθυσμού που έχουν λιγότερο κίνδυνο και από οικονομικές δραστηριότητες, όπως τα μικρά καταστήματα του λιανεμπορίου. Μπορεί να γίνει και από τα σχολεία, χωρίς να έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Παράλληλα ο κ. Πέτσας γνωστοποίησε ότι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πώς θα δοθεί 1 δισ. σε 120.000 επιχειρήσεις - Ποιοι θα πάρουν τα 3.000 ευρώ