ΠΟΛΙΤΙΚΗ

10 χρόνια Newsbomb.gr: Ευχές από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο

10 χρόνια Newsbomb.gr: Ευχές από τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο

Δέκα χρόνια Newsbomb.gr: 2010 - 2020 / Πολιτικοί αρχηγοί, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης εύχονται ολόψυχα στο Newsbomb.gr να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα να πετάει βόμβες στο πολιτικό σύστημα - Το μήνυμα του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Η αναγνωσιμότητα και η δυναμική του Newsbomb.gr είναι εμφανής όχι μόνο στα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και στην πλούσια πολιτική επικαιρότητα της χώρας.

Το Newsbomb.gr έχει πολλές φορές στηλιτεύσει λάθος πολιτικές και λάθος συμπεριφορές στον δημόσιο βίο της χώρας με στοιχεία και ακλόνητες αποδείξεις, πάντα έγκαιρα και πάντα έγκυρα.

Επάξια λοιπόν έχει κερδίσει την αναγνωσιμότητα ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Από τα δεξιά, μέχρι το κέντρο και τα αριστερά.

Για τα δέκα χρόνια του Newsbomb.gr έστειλαν τις ευχές τους πολιτικοί αρχηγοί και υπουργοί.

Μεταξύ αυτών και ο Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος σημείωσε:

«Μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας του, το Newsbomb.gr κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών προσφέροντας αντικειμενική ενημέρωση. Απέδειξε ότι αρκεί η εγκυρότητα των ειδήσεων, σε όλα τα επίπεδα, για να κερδίσει την προτίμηση των αναγνωστών και να γίνει μια από τις κορυφαίες ενημερωτικές ιστοσελίδες. Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσετε με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική την προσπάθειά σας, για πλουραλιστική και πολυθεματική ενημέρωση. Καλή δύναμη και καλές δημοσιογραφικές επιτυχίες σε όλους όσοι εργάζονται στο Newsbomb.gr»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευχές και χρόνια πολλά στο Newsbomb.gr από τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και υπουργούς