ΠΟΛΙΤΙΚΗ

10 χρόνια Newsbomb.gr: Ευχές από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη

10 χρόνια Newsbomb.gr: Ευχές από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη

Δέκα χρόνια Newsbomb.gr: 2010 - 2020 / Πολιτικοί αρχηγοί, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης εύχονται ολόψυχα στο Newsbomb.gr να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα να πετάει βόμβες στο πολιτικό σύστημα - Το μήνυμα του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Κωστής Χατζηδάκης

Η αναγνωσιμότητα και η δυναμική του Newsbomb.gr είναι εμφανής όχι μόνο στα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και στην πλούσια πολιτική επικαιρότητα της χώρας.

Το Newsbomb.gr έχει πολλές φορές στηλιτεύσει λάθος πολιτικές και λάθος συμπεριφορές στον δημόσιο βίο της χώρας με στοιχεία και ακλόνητες αποδείξεις, πάντα έγκαιρα και πάντα έγκυρα.

Επάξια λοιπόν έχει κερδίσει την αναγνωσιμότητα ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Από τα δεξιά, μέχρι το κέντρο και τα αριστερά.

Για τα δέκα χρόνια του Newsbomb.gr έστειλαν τις ευχές τους πολιτικοί αρχηγοί και υπουργοί.

Μεταξύ αυτών και ο Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος σημείωσε:

«Για μία δεκαετία το Newsbomb.gr έχει αφήσει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην κάλυψη της επικαιρότητας. Μοντέρνα, δυναμική δημοσιογραφία που επιβραβεύεται από τους αναγνώστες. Εύχομαι στα στελέχη και τους δημοσιογράφους του Newsbomb.gr να συνεχίσουν στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας για πολλά χρόνια ακόμα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευχές και χρόνια πολλά στο Newsbomb.gr από τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και υπουργούς