ΠΟΛΙΤΙΚΗ

10 χρόνια Newsbomb.gr: Ευχές από τον πρώην Υπουργό, Παναγιώτη Κουρουμπλή

10 χρόνια Newsbomb.gr: Ευχές από τον πρώην Υπουργό, Παναγιώτη Κουρουμπλή

Δέκα χρόνια Newsbomb.gr: 2010 - 2020 / Πολιτικοί αρχηγοί, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και βουλευτές της αντιπολίτευσης εύχονται ολόψυχα στο Newsbomb.gr να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα να πετάει βόμβες στο πολιτικό σύστημα - Το μήνυμα του πρώην υπουργού επί ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

Η αναγνωσιμότητα και η δυναμική του Newsbomb.gr είναι εμφανής όχι μόνο στα κοινωνικά ζητήματα, αλλά και στην πλούσια πολιτική επικαιρότητα της χώρας.

Το Newsbomb.gr έχει πολλές φορές στηλιτεύσει λάθος πολιτικές και λάθος συμπεριφορές στον δημόσιο βίο της χώρας με στοιχεία και ακλόνητες αποδείξεις, πάντα έγκαιρα και πάντα έγκυρα.

Επάξια λοιπόν έχει κερδίσει την αναγνωσιμότητα ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Από τα δεξιά, μέχρι το κέντρο και τα αριστερά.

Για τα δέκα χρόνια του Newsbomb.gr έστειλαν τις ευχές τους πολιτικοί αρχηγοί και υπουργοί.

Μεταξύ αυτών και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος σημείωσε:

«10 χρόνια συμβολή στην έγκαιρη και έγκυρη υπεύθυνη πληροφόρηση του πολίτη αποτελεί υπηρεσία στην Δημοκρατία. Η Δημοκρατία για να αποτελείται από πραγματικούς πολίτες και όχι υπηκόους έχει ανάγκη τον πλουραλισμο. 10 χρόνια Newsbomb καθιερωθήκατε στη συνείδηση του πολίτη γιατί αποδείξατε ότι σέβεστε τον ρόλο αυτό.».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ευχές και χρόνια πολλά στο Newsbomb.gr από τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και υπουργούς