ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Κοντοζαμάνη: Συνεχίζει τους πανηγυρισμούς σαν να βρίσκεται σε άλλη χώρα

ΣΥΡΙΖΑ για Κοντοζαμάνη: Συνεχίζει τους πανηγυρισμούς σαν να βρίσκεται σε άλλη χώρα

Την ώρα που οι γιατροί στις ΜΕΘ δηλώνουν την απελπισία τους, ο υφυπουργός Υγείας κάνει λόγο για «επιτυχή διαχείριση της πανδημίας», αναφέρει στο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα ο υφυπουργός Υγείας κ. Κοντοζαμάνης, στη Βουλή, συνέχισε τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς σαν να βρίσκεται σε άλλη χώρα, αντί να αρθρώσει τον παραμικρό λόγο αυτοκριτικής, όπως θα περίμεναν γιατροί, ασθενείς, και γενικά το σύνολο των πολιτών», υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε σημερινό του σχόλιο.

Όπως σημειώνει, «την ώρα που καταγράφουμε καθημερινά αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες και την ώρα που οι γιατροί στις ΜΕΘ δηλώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την απελπισία τους για τις συνθήκες στο σύστημα υγείας εξαιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης, ο υφυπουργός Υγείας κάνει λόγο για 'επιτυχή διαχείριση της πανδημίας».

«Ακόμα δεν βρήκε μια λέξη να πει κρυπτόμενος πίσω από τον κανονισμό για τις αποκαλύψεις δύο κυριακάτικων εφημερίδων ότι μέσα στο υπουργείο που διοικεί έχει στηθεί με πολιτική σκοπιμότητα παράλληλο σύστημα καταγραφής κρουσμάτων της πανδημίας» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σχολιάζοντας πως «πλέον η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Χριστούγεννα όπως... Πάσχα - Δεν ανοίγει τίποτα στις 7 Δεκέμβρη - Πότε θα αρθούν τα μέτρα