ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης - Το αστείο που είπε στον νοσηλευτή που του το έκανε

Κορονοϊός: Εμβολιάστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης - Το αστείο που είπε στον νοσηλευτή που του το έκανε
INTIME

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στη χώρα μας την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ο πρώτος αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης που εμβολιάστηκε, το μεσημέρι της Κυρακής.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης, εμβολιάστηκε στις 15:30 στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, ο κ. Βαρουφάκης είπε αστειευόμενος στον νοσηλευτή που του έκανε το εμβόλιο: «Δεν μου το κάνατε, με κοροΐδέψατε», για δείξει ότι δεν αισθάνθηκε πόνο ή ενόχληση.

«Είμαι εδώ σήμερα για να δηλώσω έμπρακτα ότι το εμβόλιο είναι τόσο η ορθή ατομική επιλογή όσο και δημόσιο αγαθό», τόνισε μετά τον εμβολιασμό του.

«Νιώθω όμως ντροπή που αυτό το πολύτιμο αγαθό θα είναι για μήνες προνόμιο τόσο λίγων επειδή η κυβέρνηση, μήνες τώρα, αγνοεί τις εκκλήσεις μας να στήσει πραγματικό δημόσιο δίκτυο κέντρων εμβολιασμού και πρωτοβάθμιας περίθαλψης», σημείωσε, σχολιάζοντας πως «το εμβόλιο από μόνο του δεν αρκεί για την απελευθέρωση από την πανδημία».

«Χρειάζεται και απελευθέρωση από τις ολιγαρχικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη», κατέληξε, ενώ ευχήθηκε «χρόνια πολλά και δημιουργικά - με υγεία για όλους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!