Στη Σύνοδο του ΕΛΚ ο Σαμαράς
Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί αύριο ο αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Στη Σύνοδο του ΕΛΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, συμμετέχουν οι Αρχηγοί Κρατών και Πρωθυπουργοί του ΕΛΚ από 17 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και οι Πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Μπαρόζο και Ρομπόι, αντίστοιχα.
Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας θα συνοδεύουν, ο Υφυπουργός Οικονομικών, Γιάννης Μουρμούρας, ο Εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Οικονομίας, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Οικονομίας, Νότης Μηταράκης και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης, Σταύρος Παπασταύρου.
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
12:03
∙
WHAT THE FACT
Το 99% των ανθρώπων εξαφανίστηκε πριν 900.000 χρόνια – Πώς επέζησαν μόνο 1.000
12:03
∙
WHAT THE FACT