ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση της Περιφέρειας Αττικής στον ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος»

Περιφέρεια Αττικής ΣΥΡΙΖΑ κακοκαιρία
Απάντησε η Περιφέρεια Αττικής στον ΣΥΡΙΖΑ
INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τι απαντά η Περιφέρεια Αττικής για τα όσα καταλόγισε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κακοκαιρία και τα προβλήματα που προκάλεσε. 

Οι συμπολίτες μας δεν είναι «λωτοφάγοι», τονίζει η Περιφέρεια Αττικής απαντώντας στην κοινή δήλωση του τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και του αναπληρωτή τομεάρχη Μίλτου Χατζηγιαννάκη, με αφορμή τα προβλήματα που προκάλεσε στην Αττική η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Η δήλωση αυτή, σημειώνεται στην ανακοίνωση, προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών οι οποίοι «δεν ξεχνούν ποιοι είναι αυτοί που στη διάρκεια της θητείας τους, όχι μόνον έπνιξαν κι έκαψαν την Αττική, αλλά ότι στη βάρδια τους χάθηκαν δεκάδες ανθρώπινες ζωές».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επιτελικό μπάχαλο με μόνη απάντηση το lockdown και ειρωνείες στους πολίτες

Για «επιτελικό χάος» και «μπάχαλο» κατηγόρησε νωρίτερα σήμερα την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε σημερινή ανακοίνωσή του για την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα.

«Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται, ο κ. Πέτσας κατηγορεί τον επίσης εξαφανισμένο περιφερειάρχη κ. Πατούλη, ο κ. Στυλιανίδης προτείνει να κλείσει η μισή χώρα για μία προαναγγελθείσα εδώ και δέκα μέρες κακοκαιρία και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, κ. Ρωμανός, ειρωνεύεται μαθητές που είδαν το κοντέινερ που έκαναν μάθημα να πλημμυρίζει, όπως άλλωστε και δεκάδες πανεπιστήμια», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «το επιτελικό χάος και το ρεζίλι του lockdown διά πάσα νόσο εναλλάσσονται με εσωτερικές φαγωμάρες και εριστικές ειρωνείες στους πολίτες».

«Σε ακόμα μία δοκιμασία το επιτελικό κράτος αποδεικνύεται όχι μόνο μπάχαλο αλλά και ταλαιπωρία για την κοινωνία», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Ο άτυχος βοσκός προσπαθούσε να φτιάξει τη ζωή του – Πώς τον βρήκαν οι πυροσβέστες

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Έπεσε μπαλκόνι πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι

Ραγίζει καρδιές ο Πάρης Σκαρτσολιάς: «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έφυγε στον ύπνο του»