ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Σιμόπουλος: Οι πολίτες θα ψηφίσουν το κόμμα που τους δίνει ελπίδα

Στ. Σιμόπουλος: Οι πολίτες θα ψηφίσουν το κόμμα που τους δίνει ελπίδα

«Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές οι πολίτες θα επιλέξουν το κόμμα και την πολιτική που μπορεί να τους δώσει σταθερότητα και ελπίδα» δήλωσε ο Στράτος Σιμόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής τη Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, ο κ. Σιμόπουλος υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm» ότι το εκλογικό σώμα «δυσκολεύεται να εμπιστευτεί έναν κομματικό φορέα που δημιουργείται μέσα από μια άρνηση».

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί η Νέα Δημοκρατία ψήφισε «ναι» στο δεύτερο Μνημόνιο, εξήγησε πως οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν την τελευταία διετία είναι διαφορετικές «καθώς τότε δεν υπήρχαν δυνάμεις οι οποίες μας έσπρωχναν έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ σήμερα υπάρχουν δυνάμεις που κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε», πρόσθεσε, «ότι το δεύτερο Μνημόνιο περιελάμβανε μια ελάφρυνση του δημόσιου χρέους τόσο σε ύψος δανείου όσο και σε επιτόκιο και χρόνο αποπληρωμής» και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «η ατελέσφορη πολιτική που ακολουθείται μέχρι σήμερα θα αλλάξει σταδιακά μετά τις εκλογές, μέσα από την εφαρμογή ισοδύναμων μέτρων τα οποία θα έχουν τα ίδια δημοσιονομικά αποτελέσματα για τη χώρα χωρίς να επιβαρύνουν τους πολίτες».