ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Ρέππας: Εντελώς ανανεωμένο το Επικρατείας

Δ. Ρέππας: Εντελώς ανανεωμένο το Επικρατείας

Ο Δημήτρης Ρέππας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2, αποκάλυψε πως το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, θα έχει το στοιχείο της πλήρους ανανέωσης.

«Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που πράγματι, θεσπίστηκε κάποτε για να δώσει τη δυνατότητα σε δυνάμεις οι οποίες είτε δεν έχουν αναγνωρισιμότητα επαρκή, είτε δεν έχουν την πολιτική απήχηση, αλλά παραταύτα θεωρείται χρήσιμη η παρουσία τους στη Βουλή, να μπορούν να εκλεγούν, και γι' αυτό να συμπεριληφθούν σε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο, αυτό είναι κάτι το οποίο το αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τα όργανά μας. Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, θα έχει αυτό το στοιχείο της πλήρους ανανέωσης στην οποία αναφερθήκατε και εσείς», είπε συγκεκριμένα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Αυτήν την κρίσιμη ώρα που το ποσοστό το οποίο θα διεκδικήσει και θα πετύχει το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές είναι απολύτως κρίσιμο για τη δυνατότητά του να ανακάμψει ή όχι, θεωρώ ότι εγώ πρέπει να είμαι παρών. Να δώσω τη μάχη, χωρίς να διεκδικώ κάτι το οποίο αφορά προσωπικό στόχο. Άλλωστε, λέω πάντα ότι «εμείς ανήκουμε στο ΠΑΣΟΚ, δεν ανήκει το ΠΑΣΟΚ σε εμάς». Δηλώνω δηλαδή διαθεσιμότητα στα Όργανα του Κινήματος, εάν θεωρείται χρήσιμη η παρουσία μας, γιατί μπορεί να κριθεί ότι δεν είναι χρήσιμη η παρουσία μας, είμαι σύμφωνος και με αυτό", δήλωσε ο κ. Ρέππας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην Β' Αθηνών καθώς όταν ρωτήθηκε εάν θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια αυτή, εκείνος απάντησε πως θα δώσει την μάχη, όπου το κόμμα επιλέξει.