ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος στο Ηράκλειο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Υποψήφιος στο Ηράκλειο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Αναστάστωση στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου προκάλεσε πληροφορία, σύμφωνα με την οποίαο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα επιλέξει το Ηράκλειο ως μια από τις δύο περιφέρειες που θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο κύριος Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος σίγουρα στη Θεσσαλονίκη (όπου παραδοσιακά εκλέγεται), ενώ ανοιχτό έμενε το δεύτερο ψηφοδέλτιο που θα επέλεγε. Όπως αποκάλυψε, μιλώντας σε τοπικά στελέχη και βουλευτές καταλήγει στην επιλογή του Νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσε ότι μετά τις εκλογές θα κρατήσει την έδρα της συμπρωτεύουσας και έτσι δεν θα κόψει κάποιον υποψήφιο του Ηρακλείου. «Θέλω να τιμήσω την Κρήτη και θα είμαι υποψήφιος στο Ηράκλειο» είπε σε τοπικά στελέχη που άκουσαν με μούδιασμα την είδηση, αφού το ενδεχόμενο να γίνουν ακόμη λιγότερες οι έδρες για τους Ηρακλειώτες υποψηφίους είναι ορατό. «Θα κρατήσω όμως την έδρα της Θεσσαλονίκης και όχι του Ηρακλείου» είπε στη συνέχεια για να τους καθησυχάσει.