ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έως την Τρίτη οι λίστες της ΝΔ

Έως την Τρίτη οι λίστες της ΝΔ

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα περιλαμβάνονται στις λίστες της ΝΔ.

Πιθανότερη ημέρα είναι η Τρίτη, δεδομένης και της απεργίας των δημοσιογράφων τη Δευτέρα. Όλοι αναμένουν με ενδιαφέρον, αν και πόσες «καραμπόλες» θα προκύψουν από την πιθανή ένταξη σε αυτά στελεχών που πρόσκεινται στην Ντόρα Μπακογιάννη και τα οποία προέρχονται από τη ΔΗ.ΣΥ. και βεβαίως αν θα βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση κάποιο από τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. –πλην του Κυριάκου Βελόπουλου που ξεκαθάρισε πως δεν το επιθυμεί- που μετεγγράφηκαν εσχάτως στη Συγγρού.

Την Πέμπτη θα δοθεί στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Την πρώτη θέση θα καταλαμβάνει η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ και εδώ αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε αν η σειρά των υπολοίπων προσώπων που το συνθέτουν θα παραμείνει η ίδια. Μια τέτοια εξέλιξη, θα έκανε επίφοβη την εκλογή του εκπροσώπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη, γεγονός που κάνει πολλούς να πιστεύουν πως ίσως υπάρξει κάποια «θυσία», προκειμένου ο κος Μιχελάκης να περάσει το κατώφλι του Κοινοβουλίου.

Την ίδια ώρα, με νέο σύνθημα και όχι με το μότο «η Ελλάδα θα τα καταφέρει», θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες τα γυρίσματα του νέου προεκλογικού σποτ της ΝΔ, τα οποία αποτέλεσαν θέμα συζήτησης στον χθεσινό πρωινό καφέ.