ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιπιλή: Μου είπε ότι είμαι πιωμένη όπως ο Κασιδιάρης το 2012

Πιπιλή: Μου είπε ότι είμαι πιωμένη όπως ο Κασιδιάρης το 2012

Το παρασκήνιο του επεισοδίου που είχε με τον Λευτέρη Αβραμάκη του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή.

Για το άγριο επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια της μονομαχίας Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις, με τον Λευτέρη Αβραμάκη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ανέφερε ότι ο συνάδελφός της του ΣΥΡΙΖΑ της έκανε την ίδια χειρονομία που της είχε κάνει και ο -τότε- βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, λέγοντάς της «κάτσε κάτω είσαι πιωμένη».

«Εγώ δεν φοβήθηκα τη Χρυσή Αυγή, δεν θα φοβηθώ εσένα, απλώς έρχομαι να σου επισημάνω ότι είσαι ο Κασιδιάρης του ΣΥΡΙΖΑ και θα σε λιώσω πολιτικά για τη συμπεριφορά σου» ισχυρίζεται ότι είπε στον Αβραμάκη η Φωτεινή Πιπιλή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται ότι είπε κάτι τέτοιο και αντίθετα ισχυρίζεται πως δεν έκανε προσβλητικές χειρονομίες ούτε προσέβαλε λεκτικά τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας «η κ. Πιπιλή έχει μία ένταση μέσα της, που συνήθως τη μεταφέρει διακόπτοντας τους συνομιλητές, παίρνοντας το λόγο αυθαίρετα». Εμείς της είπαμε απλά, «ηρεμήστε, βγείτε λίγο έξω να ηρεμήσετε».