ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023- Άκης Σκέρτσος: Ηδη έχουν γίνει επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς

Εκλογές 2023- Άκης Σκέρτσος: Ηδη έχουν γίνει επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς

Εκλογές 2023: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έρθει νωρίτερα η ημερομηνία σύστασης της Βουλής, με στόχο να γίνουν οι δεύτερες κάλπες 25 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα της αντιπολίτευσης δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για διερευνητικές εντολές, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Έχουν ήδη γίνει τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και τα αποτελέσματα της αντιπολίτευσης δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για να γίνουν κύκλοι διερευνητικών επαφών, δήλωσε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

Ερωτηθείς εάν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραδώσει σημερα τη διερευνητική εντολή που αναμένεται να λάβει απάντησε καταφατικά. «Χθες έγιναν κάποιες επικοινωνίες με τους δύο αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και δεν ξέρω εάν επαναληφθούν και σήμερα» αποκαλύπτοντας ότι οι λεπτομέρειες της στρατηγικής της ΝΔ θα συζητηθούν στη σύσκεψη που θα γίνει αργότερα.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, ο Άκης Σκέρτσος σημείωσε πως το Προεδρικό Διάταγμα ορίζει ως συγκεκριμένη ημερομηνία για τη σύσταση της νέας Βουλής, την 1η Ιουνίου και προσέθεσε ότι πρέπει να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε νωρίτερα την ημερομηνία αυτή.