ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Βελόπουλος: Φτυαράκης ο Κασσελάκης

Κυριάκος Βελόπουλος: Φτυαράκης ο Κασσελάκης

Φωτογραφία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη έδειξε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αποκαλώντας τον «φτυαράκη». 

Φτυαράκη χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην «Πρωινή Ζώνη» του ACTION24 με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθηνού.

«Καλή η επικοινωνία, αλλά το να πηγαίνεις σε σπίτι πρώην βουλευτή σου, στη θεία του, η οποία κλαίει στην αγκαλιά σου και οδύρεται και στήνεις ταυτόχρονα απέναντι από το φτυάρι που έχεις κάμερα, είναι υποκρισία, άθλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Φαντάζεστε τον κ. Κασσελάκη με φτυάρι, θα γελάτε, ξέρει ο κ. Κασσελάκης τι σημαίνει φτυάρι» διερωτήθηκε.

Επισήμανε πως ο άνθρωπος στην Goldman Sachs δούλευε και προσέθεσε: «Δεν ξέρω εφοπλιστές να ξέρουν από φτυάρια, ούτε από την Goldman Sachs. Ξέρουν από άλλα φτυάρια. Να θάβουν χώρες όπως η Ελλάδα».

Ερωτηθείς αν ξέρει από πολιτική ο κ. Κασσελάκης, ο Βελόπουλος απάντησε σκωπτικά λέγοντας ότι όσο ξέρει ο ίδιος από αστροφυσική. «Αν ήξερε από πολιτική δεν θα τα έκανε αυτά. Μία φορά μίλησε για την Κύπρο, και τα έκανε μαντάρα» σημείωσε δηκτικά.

Εν συνεχεία, είπε ότι «έφαγε» πρόστιμο για τις κηραλοιφές 500.000 ευρώ πρόστιμα.