ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Μωραΐτη στην Έφη Αχτσιόγλου για το τηλεφώνημα

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Μωραΐτη στην Έφη Αχτσιόγλου για το τηλεφώνημα

Η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε τα περί τηλεφωνήματος που της έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας πως «δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Επίθεση στην Έφη Αχτσιόγλου μέσω Twitter εξαπέλυσε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης αναφορικά με το τηλεφώνημα που η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη υποστηρίζει ότι έγινε.

Ωστόσο, η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε τα περί τηλεφωνήματος που της έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας πως «δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Η πλευρά Κασσελάκη όμως επέμεινε για το τηλέφωνο, με κύκλους από το περιβάλλον του να σημειώνουν πως υπάρχει καταγεγραμμένη η κλήση. «Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», σημειώνουν δηκτικά με την πλευρά Αχτσιόγλου να προχωρά σε νέα διάψευση.

«Πήρε από άλλο τηλέφωνο»

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», απάντησαν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Πρόσθεσαν μάλιστα ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

Οι αναρτήσεις Μωραΐτη - Κυρίτση

Όλα τα παραπάνω σχολίασε, ο Νίκος Μωραΐτης γράφοντας στο X για την Έφη Αχτσιόγλου: «Δικαίωμα της να μη σηκώσει το τηλ στον πρόεδρο του κόμματος. Δεν κατάλαβα δηλαδή, ποιος είναι για να του το σηκώσει;Ο Μάρης;».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κυρίτσης σχολίασε την ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη γράφοντάς του: « Κύκλε, φτηνό ριάλιτι το έχετε κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το καλοκαίρι, που όπως το πάτε δεν θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ, κάντε θίασο με Λαζοπουλο για παραστάσεις σε τουριστικούς προορισμούς. Σακατεύετε και ένα παιδί που αν μάθαινε 2-3 βασικά θα ήταν χρήσιμος αργότερα».