ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγγελος Συρίγος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα επιλέξω την αποχή»

Άγγελος Συρίγος για ομόφυλα ζευγάρια: «Θα επιλέξω την αποχή»
EUROKINISSI.

«Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται προβλήματα στη κυβέρνηση για αυτό το θέμα», τόνισε ο διεθνολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Μετά τη διαβεβαίωση του Υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, ότι «δεν πρόκειται να συμμετάσχω στη διαδικασία στη Βουλή» σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, άλλος ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Άγγελος Συρίγος, γνωστοποίησε πως θα απόσχει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Συρίγος υπογράμμισε πως «περιμένω να δω το κείμενο και από όσο έχω δει, επιμένω στη λογική της αποχής, αφού και ο Πρωθυπουργός δίνει αυτήν τη δυνατότητα.

Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στη κυβέρνηση για αυτό το θέμα. Προσωπικά, θα επιλέξω την αποχή», μιλώντας στο ACTION24.

«Ό,τι ισχύει για τον Υπουργό, ισχύει και για όλους τους βουλευτές. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Προσωπικά θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, αλλά πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Αυτή την ώρα, έχουμε τόσες μεγάλες προκλήσεις», προσέθεσε ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος.

Σχετικές ειδήσεις