ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιμορραγεί η Νέα Δημοκρατία κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια

Αιμορραγεί η Νέα Δημοκρατία κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια

Δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσαν σήμερα το πρωί Μάξιμος Χαρακόπουλος και Άγγελος Συρίγος. 

Ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια θα μπορούσε να γίνει μέσω του συμφώνου συμβίωσης, είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Συρίγος,

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε θα απέχει από την ψηφοφορία.

Αποκάλυψε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από την κυβέρνηση αναφορικά με το τι θα κάνει κατά την ψηφοφορία του εν λόγω νομοσχεδίου.

Νωρίτερα, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος τόνισε πως παραμένει στη σκληρή του στάση να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο στα ομόφυλα ζευγάρια. «Θα το καταψηφίσω γιατί θεωρώ ότι το μείζον είναι ότι προβάλλουμε ενα νέο πρότυπο ως μοντέλο οικογένειας. Υπάρχει και ένα ζήτημα για τα παιδιά που μεγαλώνουν μέσα σε ένα περιβάλλον σύγχυσης για τα γονεϊκά πρότυπα» ανέφερε ο κ. Χαρακόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου πως όποιος καταψηφίζει περνά απέναντι στην κυβέρνηση και ότι θα μπορούσε να απέχει, ο βουλευτής Λαρίσης σχολίασε: «Δεν ξέρω με τις αρχές, κριτήρια πολιτεύεται καθένας. Εγώ παραιτήθηκα από υπουργός για ένα ζήτημα για το φρέσκο γάλα».

Επίσης, σχολίασε με σκωπτικό τρόπο την ένταξη στελεχών στην κυβέρνηση από άλλα κόμματα. «Έχουμε και στελέχη που διετέλεσαν ακόμη και στην ΚΝΕ και στο ΠΑΣΟΚ και στο Ποτάμι. Έχουμε πολύ κόσμο που είδε το φως και ανένηψε» σημείωσε χαρακτηριστικά.