ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση PULSE: Παραμένει πρώτη η Νέα Δημοκρατία, απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση PULSE: Παραμένει πρώτη η Νέα Δημοκρατία, απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

Παραμένει διψήφια η διαφορά ανάμεσα στο κυβερνών κόμμα και την αντιπολίτευση όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό στη νεότερη δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE.

Κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου επιδεικνύει η δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE, τα στοιχεία της οποίας δημοσιοποιήθηκαν στο αποψινό (04/03) κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «αν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε εθνικές εκλογές, τι θα ψηφίζατε;», το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει 29,5%, με ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να ακολουθούν, έχοντας ακριβώς το ίδιο ποσοστό (12%), ενώ, οι αναποφάσιστοι συγκεντρώνουν ποσοστό της τάξεως του 13%.

Ακολουθούν το ΚΚΕ (7,5%), η Ελληνική Λύση (7%), το κόμμα «Νίκη» (3,5%), οι επιλογές «άλλο» και «λευκό» (3%), η Πλεύση Ελευθερίας, η Νέα Αριστερά και οι Σπαρτιάτες (2,5%) και το ΜέΡα 25 (2%).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός με δεύτερο τον… κανένα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί τα πρωτεία στην προτίμηση του κόσμου, για το αξίωμα του Πρωθυπουργού, με τη δεύτερη θέση να καταλαμβάνει ο… κανένας, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της PULSE. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης συγκεντρώνει 10% και ακολουθούν οι: Νίκος Ανδρουλάκης (8%), Δημήτρης Κουτσούμπας και Κυριάκος Βελόπουλος (6%), Ζωή Κωνσταντοπούλου (4%), Δημήτρης Νατσιός (3%), Αλέξης Χαρίτσης (2%) και Βασίλης Στίγκας (1%).