ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αιχμηρό» σχόλιο της ΝΔ για την διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Υόρκη

«Αιχμηρό» σχόλιο της ΝΔ για την διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Υόρκη

«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός μάχεται, εντός και εκτός συνόρων, για τα εθνικά συμφέροντα και για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, κάποιοι γραφικοί επιδίδονται σε ασκήσεις αριστεροφροσύνης με μόνο στόχο να πλήξουν την Πατρίδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

«Τους παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού λαού αλλά είναι μάλλον για λύπηση, αφού δεν κατάφεραν να «μαζευτούν». Τρεις και ο κούκος ως συνήθως και πρωτοπόροι στην ανοησία όπως πάντα!». Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η ΝΔ παρέπεμψε και σε χθεσινό σχετικό link με το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το οποίο ανέφερε:

«ΝΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση

Με αφορμή την αυριανή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, η Αριστερή Κίνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην άσκηση πολιτικής λιτότητας, την καταστολή και την υπόθαλψη της νεο-ναζιστικής Χρυσής Αυγής από την ελληνική κυβέρνηση.
Σημείο συγκέντρωσης έχει ορισθεί το Πάρκο Ειρήνης, στο Μανχάταν και ώρα 16:30-18:00.

Ακολουθεί το κάλεσμα όπως κυκλοφορεί στο facebook, μεταφρασμένο στα ελληνικά:

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντιέται με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, την Παρασκευή, 9 Αυγούστου.
Σας καλούμε σε συμμετοχή στη διαμαρτυρία μας ενάντια στην κτηνώδη λιτότητα, την καταστολή και την υπόθαλψη της νεο-ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.
Υπό την αιγίδα της Αριστερής Κίνησης Νέας Υόρκης (AKNY-Greece Solidarity Movement) και του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης.
Ελάτε μαζί μας και καλέστε και τους φίλους σας!
(Αν δεν βρίσκεστε στη ΝΥ, ενημερώστε τους φίλους σας που βρίσκονται εδώ.)»

Το κάλεσμα στα αγγλικά:

«42nd St. and First Ave., Manhattan (Peace Park, across from the UN)
Greek PM Antonis Samaras meets with UN Secy Gen Ban Ki-moon Friday Aug 9. Join our 4:30-6pm protest against the Greek government's brutal austerity, repression, and pandering to neo-Nazi Golden Dawn. Sponsored by AKNY-Greece Solidarity Movement and SYRIZA-NY. JOIN US AND INVITE YOUR FRIENDS! (if you aren't in NY, tell your friends who are.)».

Διαβάστε επίσης:

Όλα όσα συζήτησαν Σαμαράς – Ομπάμα

Ομπάμα: Δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι στη λιτότητα