ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί μήνυσε ο Αβραμόπουλος τον Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ

Γιατί μήνυσε ο Αβραμόπουλος τον Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ

Ενώ ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ ζυμώνεται σε «γαλάζιες» παρακάμαρες επιδόθηκε σε μία άνευ προηγουμένου ανοίκεια κριτική προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε εναντίον του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ κ. Ανδρέα Παπαδόπουλου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος εξ αιτίας άρθρου που έγραψε σε γνωστό κεντροαριστερό ιστότοπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ προέβη σε κριτική την οποία χαρακτηρίζουν πολιτικοί παρατηρητές ως εμπαθή αναφερόμενος σε πολιτικούς «τύπου Αβραμόπουλου». Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος προκάλεσαν τέτοια δυσφορία ώστε ακόμα και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας που αναρτήθηκε το άρθρο διέγραψαν εκ των υστέρων την επίμαχη παράγραφο. Ωστόσο, δεν υπήρξε επανόρθωση προς το πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Αμύνης αναφορικώς με τη συκοφαντικής έμπνευσης κριτική που δέχθηκε.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι το πρώτο (κι όπως φαίνεται ούτε το τελευταίο) πολιτικό ολίσθημα του κ. Παπαδόπουλου, ειδικά σ’ αυτήν την περίοδο που επείγεται να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με συγκεκριμένες τάσεις και ομάδες εντός της Νέας Δημοκρατίας.

Αν ισχύει το προσωνύμιο που του έχουν δώσει στη Βουλή, ότι είναι «ο εραστής της εξουσίας», τότε θα γνωρίζει πώς πρέπει να διαχειριστεί και τις απογοητεύσεις από ακράτητη πολιτική ορμή…