ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Κριτική καλών προθέσεων από Γλέζο

Σκουρλέτης: Κριτική καλών προθέσεων από Γλέζο

Να ρίξει τους τόνους μετά τις δηλώσεις Γλέζου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει ακόμα που θα βρει τα λεφτά, επιχείρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

«Υπάρχουν καλοπροαίρετες και κακοπροαίρετες κριτικές, ο Μανώλης Γλέζος, με τη σοφία που τον διακρίνει, ασκεί κριτική καλών προθέσεων» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Σκουρλέτης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό προσπαθεί και κάθε μέρα το πετυχαίνει όλο και περισσότερο να γίνεται όσο το δυνατόν πιο πειστικός, και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει ανταπόκριση» σημείωσε.

«Τι θα πει πλεονασματικός προϋπολογισμός αν έχει προκύψει από βαθύτατη υφεσιακή πολιτική που έχει συρρικνώσει την παραγωγική βάση; Η ύφεση δεν ήταν ατύχημα, ήταν επιλογή στο πλαίσιο μιας εσωτερικής υποτίμησης, και ταυτόχρονα της πλήρους κατάρρευσης των εργασιακών σχέσεων και του κοινωνικού κράτους» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, προσθέτοντας όμως ότι «θα πρέπει να έχουμε στο πλαίσιο μιας αναπτυξιακής πολιτικής και πλεονάσματα».

Τόνισε ακόμη ότι τα λεφτά μπορούν να βρεθούν από πολιτικές όπως η αντιμετώπιση των μιζών και του καθεστώτος αδιαφάνειας, από την πάταξη της φοροδιαφυγής.

«Δεν παίζουν με τα ζωντανά ιστορικά σύμβολα. Να πάψουν να κακοποιούν τις θέσεις του και να προσπαθούν να τις εκμεταλλευτούν» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης για τον Μανώλη Γλέζο.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι ποτέ η Κουμουνδούρου «δεν υιοθέτησε λογική παροχολογίας. Έχουμε πει για αποκατάσταση του κατώτατου μισθού που θα είναι ένα μικρό αναπτυξιακό σοκ» τόνισε.