ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση Χ.Α: Μας αγκάλιασαν στην Κεφαλονιά – Περαστικά σας ψεύτες

Ανακοίνωση Χ.Α: Μας αγκάλιασαν στην Κεφαλονιά – Περαστικά σας ψεύτες

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η Χρυσή Αυγή, για την επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη και του Κώστα Μπαρμπαρούση στην Κεφαλονιά, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως δεν έγιναν δεκτοί από τους πολίτες του Ληξουρίου.

"Αγκάλιασαν με θέρμη την Χρυσή Αυγή στην Κεφαλονιά: Κλαίνε οι αναρχοαριστεροί και λένε ψέματα, γιατί μετά τη γιούχα στον Τσίπρα, ο Ηλίας Κασιδιάρης καταχειροκροτήθηκε!"

Κλιμάκιο του κόμματος, παρουσία των βουλευτών Κασιδιάρη και Μπαρμπαρούση, προσέφερε σήμερα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες της Κεφαλονιάς 40 τόνους εμφιαλωμένου νερού και είδη πρώτης ανάγκης (όχι τρόφιμα). Η αποδοχή εκ μέρους των σεισμόπληκτων ήταν απόλυτη σε κάθε περιοχή που επισκεφθήκαμε και κυρίως στο νοσοκομείο και το γηροκομείο Ληξουρίου.

Όλοι θυμόμαστε τις αποδοκιμασίες κατά του Τσίπρα, του Δένδια και όλων των πολιτικάντηδων τις προηγούμενες μέρες. Το γεγονός αυτό πόνεσε τα κομματόσκυλα της δεξιάς και της αριστεράς και τα ανάγκασε να διαδίδουν ψευδολογίες μέσα από τα ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Έφθασαν στο σημείο να πουν ότι οι πολίτες δεν δέχονταν να πάρουν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή, την στιγμή που η Χρυσή Αυγή δεν μοίραζε τρόφιμα! Η συγκεκριμένη ψευδής είδηση ξεκίνησε από κάποια «Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό» (ακραίοι Μαρξιστές) και έφτασε να αναπαράγεται από το Sofokleous.in (ακραίοι καπιταλιστές).

Το τηλεοπτικό υλικό που δημοσιεύουμε αποδεικνύει πως η αντιπροσωπεία μας αγκαλιάστηκε από τους Έλληνες πολίτες της Κεφαλονιάς, ιδίως στο νοσοκομείο και το πρόχειρο γηροκομείο (εντός κλειστού γυμναστηρίου) του Ληξουρίου.

Περαστικά σας ψεύτες και συκοφάντες!»

Διαβάστε επίσης:

«Πανικός» στην Κεφαλονιά κατά την επίσκεψη Κασιδιάρη