Χρυσοχοΐδης προς Παναγιώταρο: Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά

Χρυσοχοΐδης προς Παναγιώταρο: Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά

Σκηνικό έντασης για μια ακόμη φορά στη Βουλή με αφορμή ερώτηση για το θέμα των διοδίων στον υπουργό υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε ερώτηση για τα διόδια, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΧΑ: «Είστε έτοιμοι να βάλετε φωτιά στη χώρα. Είστε έμποροι της δυστυχίας και βάζετε μπάρες στα μυαλά των ανθρώπων. Είστε μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα, αλλά οι χειρότεροι εφιάλτες που θέλουμε να ξορκίσουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε απαντώντας στις καταστροφές και τις φωτιές που σημειώθηκαν στα διόδια του Ωρωπού. «Ποιοι κερδίζουν από τη φωτιά στα διόδια; Οι τηλεαστέρες προκειμένου να βγουν για δύο ημέρες στην τηλεόραση. Ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν για τις τιμές; Αυτοί που έχουν μάθει να ζουν εις βάρος των υπολοίπων. Αυτοί με τα τζιπ που θέλουν όλα να τους πληρώνει το κράτος».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας: «Έρχονται οι εκλογές και δεν σας σώζει τίποτα. Ούτε οι «58», ούτε η «Ελιά», ούτε και ο δάκος».

Άμεση ήταν η παρέμβαση του προεδρεύοντα Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στον Ηλία Παναγιώταρο είπε: «Απολαύσαμε για ακόμα μία φορά μία παράσταση της ΧΑ και μας έδειξε πόσο σέβεται το Κοινοβούλιο».