ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μπλεξίματα του Χατζημαρκάκη με την τροχαία!

Τα μπλεξίματα του Χατζημαρκάκη με την τροχαία!

Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης «προσγειώθηκε» απότομα στην ελληνική πραγματικότητα.

Μπλεξίματα είχε χθες στη Θεσσαλονίκη με την τροχαία και κατέφυγε στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ζητώντας τη βοήθειά του .

Όπως γράφει το «Έθνος», άνδρες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης σταμάτησαν στην είσοδο της πόλης το... λεωφορείο με το οποίο ο Γιώργος Χατζημαρκάκης πραγματοποιεί την προεκλογική του καμπάνια. Πρόκειται για ένα παλιό κλασικό αγγλικό λεωφορείο, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα αρκετά... φαντεζί αυτοκινούμενο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες».

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, ένας από τους τροχονόμους ενημέρωσε τον οδηγό του λεωφορείου ότι απαγορεύεται να κυκλοφορήσει στη Θεσσαλονίκη και υπάρχει γι' αυτό εντολή εισαγγελέα! Μια δικηγόρος, εκπροσωπώντας το κόμμα του Γιώργου Χατζημαρκάκη, προσέφυγε στον εισαγγελέα υπηρεσίας και εκεί η υπόθεση... μπερδεύτηκε ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός μάλλον νόμιζε ότι το λεωφορείο μετέφερε... οπαδούς κάποιας ομάδας και επικαλέστηκε σχετική εντολή του αθλητικού εισαγγελέα. Έτσι, ο Γιώργος Χατζημαρκάκης έθεσε το ζήτημα στον δήμαρχο της πόλης...

Διαβάστε επίσης

Ευρωεκλογές 2014: Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της πρωτοβουλίας του Γ. Χατζημαρκάκη (vid)