ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γλέζος: Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ υπέστησαν σημαντική ήττα

Γλέζος: Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ υπέστησαν σημαντική ήττα

«Να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο και για τη ζωή μας και για τα παιδιά μας», ζήτησε ο Μανώλης Γλέζος.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, επεσήμανε ότι τρία είναι τα σημαντικά ζητήματα που αναδείχθηκαν από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Όπως είπε ο κ. Γλέζος, σημαντικό ήταν ότι ο δήμος Αριστοτέλη ανέδειξε από την πρώτη Κυριακή τον υποψήφιο που αντιτάσσεται στο ξεπούλημα της γης, που αντιτάσσεται στην καταστροφή της ίδιας ζωής. «Είναι σημαντική η νίκη και κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γλέζος επεσήμανε ότι στο δήμο Θεσσαλονίκης κλήθηκαν οι δημότες και με συντριπτική είπαν όχι στο ξεπούλημα του νερού.

Πάντως, ανέφερε ότι είναι «δόλιο να συγκρίνεις τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών με τις βουλευτικές εκλογές».

Όπως είπε ο κ. Γλέζος, «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πολιτική συνείδηση του ελληνικού λαού. Αυτούς που θεωρούσαμε ότι μπορούν να εκφράσουν αυτή την πολιτική συνείδηση, τους τοποθετήσαμε υποψήφιους και καλούσαμε τον ελληνικό λαό να τους ψηφίσει». Και πρόσθεσε: «Οι υποψήφιοί μας δεν εκφράζουν απλά ένα κόμμα. Εκφράζουν την πολιτική συνείδηση του ελληνικού λαού».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι: «Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ υπέστησαν σημαντική ήττα» και κατέληξε στο ότι η κυβέρνηση έχει χάσει εδώ και καιρό τη δεδηλωμένη.

Διαβάστε επίσης:

Τα τελικά αποτελέσματα σε Δήμους και Περιφέρειες

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Γιατί έπεσαν έξω οι δημοσκοπήσεις και τα exit polls