ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαμιμίκος: Πολιτική αθλιότητα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαμιμίκος: Πολιτική αθλιότητα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη εξαπέλυσε μέσω του realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο γραμματέας της Ν.Δ.

Ο κ. Παπαμιμίκος απαντώντας στις δηλώσεις του στελέχους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις οποίες γινόταν λόγος για προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλα αυτά είναι «θλιβερό κατάντημα και ένας εκφασισμός του πολιτικού συστήματος».

«Δεν μου αρέσει να παίζω με τα ποσοστά και δεν μας αρέσει συνολικά να παίζουμε και με τους θεσμούς. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας», τόνισε αρχικά ο κ. Παπαμιμίκος.

Οσον αφορά τις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη, αλλά και τη συνέντευξη του πρώην προέδρου του Συνασπισμού Νίκου Κωνσταντόπουλου στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στην οποία γινόταν λόγος για παρασκηνιακές προσπάθειες ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Έχουμε μία πρωτόγνωρη απόπειρα εκβιασμού των βουλευτών και από τον κ. Παπαδημούλη και από τον κ. Κωνσταντόπουλο. Αυτό που κάνει ο κ. Παπαδημούλης είναι ένα βρόμικος εκβιασμός των βουλευτών. Και κανείς δεν μπορεί σήμερα να συκοφαντεί και να υπονομεύει το πολιτικό σύστημα και το κύρος των εκπροσώπων του έθνους».

Και πρόσθεσε: «Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο κ. Παπαδημούλης; Οτι όποιος ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημαίνει ότι μπήκε σε συναλλαγή ή σημαίνει ότι εξαγοράστηκε; Που τα έχει βρει αυτά; Αυτά πραγματικά με λυπούν, είναι πολιτική αθλιότητα, είναι ένα θλιβερό κατάντημα και είναι ένας εκφασισμός του πολιτικού συστήματος».

Διαβάστε επίσης:

Ναι, κάποιοι «εκβιάζουν» βουλευτές με το ΣΔΟΕ!