ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπέρ του Μητσοτάκη και των μεταρρυθμίσεων ο Παπαμιμίκος

Υπέρ του Μητσοτάκη και των μεταρρυθμίσεων ο Παπαμιμίκος

Τη θέση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυρ. Μητσοτάκη στην αντιπαράθεση με τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο υπερασπίστηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

«Είναι λάθος να συζητιούνται προσωπικά ζητήματα και ν’ αφήνονται προσωπικές αιχμές. Είναι τεράστιο λάθος η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και είναι τεράστιο λάθος να γίνεται και από δικά μας στελέχη» ανέφερε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δίνοντας το στίγμα του κόμματος της ΝΔ για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων σημειώνοντας ότι το κόμμα είναι κατηγορηματικό στο ζήτημα αυτό, λέγοντας «καμία στασιμότητα. Θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις μέχρι το τέλος. Μα βεβαίως και η ελληνική κοινωνία θέλει τις μεταρρυθμίσεις».

Παράλληλα, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκμετάλλευση των ευρημάτων των δημοσκοπήσεων. «Όλοι χρησιμοποιούμε τις δημοσκοπήσεις σαν εργαλεία, τα παρακολουθούμε και τα μελετάμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως χρησιμοποιεί το ίδιο εργαλείο που χρησιμοποιούσε και το 2012 –πριν από τις εκλογές και πανηγύριζε όταν του έδινε 6 μονάδες μπροστά» σημείωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.