Απ. Κακλαμάνης: Λάβρος για φοροδιαφυγή και «πόθεν έσχες»

Newsbomb

Απ. Κακλαμάνης: Λάβρος για φοροδιαφυγή και «πόθεν έσχες»

Ιδιαίτερα καυστικός για την απραξία της κυβέρνησης στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και στον έλεγχο του «πόθεν έσχες» των πολιτικών, εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε αίσχος τη φοροδιαφυγή, επιρρίπτοντας μάλιστα σοβαρές ευθύνες στο υπουργείο Οικονομικών που «δεν έχει προχωρήσει τους ελέγχους στις λίστες με τα ονόματα όλων όσοι έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό».

«Δεν μπορεί να παριστάνουμε τους βαρυπενθούντες για τους άνεργους, τους συνταξιούχους και ακόμα να μην τους έχουμε ελέγξει. Αυτό είναι υποκρισία», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης προσθέτοντας ότι «είναι θέμα ηθικής τάξεως να το αντιμετωπίσουμε για να αποκαταστήσουμε το κύρος της Βουλής και των θεσμών».

«Η Ελλάδα θέλει 30 δισ. για επενδύσεις. Ποιός θα μας τα δώσει όταν αφήνουμε αυτούς που βγάλανε τα άντερα τους έξω, ανενόχλητους», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Το ίδιο επικριτικός εμφανίστηκε, τέλος, ο κ. Κακλαμάνης και για τον τρόπο που ελέγχεται το «πόθεν έσχες» των πολιτικών, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης αγνόησε την πρόταση νόμου που ομόφωνα ψήφισε η βουλή το 1999 για τον έλεγχο όλων των πρώην και νυν πρωθυπουργών και αρχηγών κομμάτων…

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved